Τελευταίες Ειδήσεις

espa paidikoi enstaseisΑναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) τα προσωρινά αποτελέσματα και η μοριοδότηση των γονέων για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών μέσω ΕΣΠΑ 2018 - 2019.

ypotrofies aftodioikisiΗ Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τους φορείς: ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Mediterranean College, Κ.Δ.Β.Μ.2 ΑΛΦΑ Επιλογή και Mediterranean Professional Studies προσφέρει τη δυνατότητα 9 υποτροφιών για φοίτηση, που θα χορηγηθούν με κοινωνικό-οικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια (επίδοση στο Λύκειο).

gavroglou

Την ημέρα που ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των μαθητών, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου προαναγγέλλει κατάργηση των Πανελλήνιων εξετάσεων και νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, που θα ανακοινωθεί εως το τέλος Ιουλίου και «που θα είναι δομημένο γύρω από το απολυτήριο»

mathites me kinitaΕγκύκλιο με την οποία απαγορεύει τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

panellinies eidika mathimata

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων αναμένονται στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας

pannelinies eksetaseis

Με τα μαθήματα Μηχανική Πλοίου ΙΙ, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Τεχνολογία υλικών και Δενδροκομία συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους από τα ΕΠΑΛ

panellinies 2018

Στο μάθημα της Βιολογίας Προσανατολισμού και Βιολογίας Γενικής Παιδείας εξετάστηκαν σήμερα τα παιδιά που δίνουν Πανελληνίες. 

panellhnies eksetaseis

Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας από την καθηγήτρια Σούλα Καλότυχου:

1

2

trito

tessera

pente

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.