Τελευταίες Ειδήσεις

pannelinies eksetaseis

Με τα μαθήματα Μηχανική Πλοίου ΙΙ, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Τεχνολογία υλικών και Δενδροκομία συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους από τα ΕΠΑΛ

panellinies 2018

Στο μάθημα της Βιολογίας Προσανατολισμού και Βιολογίας Γενικής Παιδείας εξετάστηκαν σήμερα τα παιδιά που δίνουν Πανελληνίες. 

panellhnies eksetaseis

Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας από την καθηγήτρια Σούλα Καλότυχου:

1

2

trito

tessera

pente

panellinies 2018

Στο μάθημα της Χημείας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων.

panelladikes

Με το μάθημα των Λατινικών συνέχισαν τις πανελλήνιες εξετάσεις οι μαθητές που έχουν επιλέξει την θεωρητική κατεύθυνση.

panelliniesΣτην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον και τη Φυσική εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής. Δείτε εδώ τις απαντήσεις από το Φροντιστήριο Σύνολο.

panelladikesΣτο μάθημα της Ιστορίας εξετάστηκαν οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών. Δείτε στη συνέχεια τις απαντήσεις από το Ειδικό Φροντιστήριο στην Ελληνική Γλώσσα Ειρήνη Σόλια.

odonthatrikhΣημαντική διάκριση πέτυχε η Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις 100 καλύτερες σχολές του κόσμου. Συμπεριλήφθηκε στη "λίστα της Σαγκάης", η οποία καταρτίζεται με αυστηρά επιστημονικά κριτήρια» σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Φοίβο Μαδιανό, και «η επιτυχία της οφείλεται στο υψηλού επιπέδου επιστημονικό προσωπικό και στο έργο των καθηγητών».

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.