Τελευταίες Ειδήσεις

symfonia presponΤο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ επικύρωσε σε ειδική συνεδρίαση την συμφωνία των Πρεσπών με την Ελλάδα για την επίλυση της διαφοράς του ονοματολογικού.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συμφωνήσει την ερχόμενη εβδομάδα να εξετάσει τη δημιουργία «περιφερειακών κέντρων αποβίβασης» προκειμένου να αποφασίζει για τα αιτήματα ασύλου προτού οι αιτούντες φθάσουν στην Ευρώπη, αναφέρεται σε προσχέδιο δήλωσης των Ευρωπαίων ηγετών ενόψει της συνόδου κορυφής.

Η Επιτροπή της Βουλής των Σκοπίων ενέκρινε με 69 ψήφους υπέρ το σχέδιο νόμου για την επικύρωση της συμφωνίας μεταξύ των Σκοπίων και της Ελλάδας. Σαράντα βουλευτές αντιτάχθηκαν.

LONDON 9 768x536Τρεις άνθρωποι είναι νεκροί στο Λονδίνο μετά από σύγκρουση με τρένο που έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Χαρακτήρα ανοιχτής ρήξης παίρνει πλέον η διαφωνία του προέδρου Ιβάνοφ με τον πρωθυπουργό Ζάεφ για τη συμφωνία επί του ονοματολογικού της γειτονικής χώρας.

batxesli new

Η θέληση να γίνει το Αιγαίο τάφος για τις ελπίδες των Ελλήνων είναι ζωντανή, δήλωσε ο εθνικιστής σύμμαχος του Ερντογάν.

mitroktonosΟ καβγάς για το τσάι οδήγησε στην άγρια δολοφονία με 17 μαχαιριές της susan Westwood από τον γιο της.

metanastes

Πέντε πρόσφυγες διασώθηκαν από αλιείς και το τουρκικό λιμενικό, ενώ ένας εξακολουθεί να αγνοείται

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.