Τελευταίες Ειδήσεις

Σύγκρουση δικύκλου με φορτηγό ψυγείο σημειώθηκε στις 9 περίπου απόψε στην οδό Στυλίδος, στην περιοχή του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον δικυκλιστή στο νοσοκομείο Λαμίας, φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Το φορτηγό ψυγείο με Πολωνό οδηγό είχε μπει στην παλαιά εθνική Στυλίδας - Λαμίας για να αποφύγει τα διόδια. Στο ύψος του ΟΑΕΔ το GPS του έδειξε ότι έχει ακολουθήσει λάθος διαδρομή και αποφάσισε να κάνει αναστροφή στη μέση του δρόμου. Ακολουθούσε ο 25χρονος (περίπου) δικυκλιστής που επέστρεφε από την Στυλίδα που συγκρούστηκε με το φορτηγό.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε ο δικυκλιστής, διαπίστωσαν ότι από το πόδι του νεαρού έλειπε η επιγονατίδα και σήμανε συναγερμός στις υπηρεσίες. Τροχαία, πυροσβεστική και κάτοικοι έψαχναν πολλή ώρα στον τόπο του τροχαίου για το οστό..ενώ η κυκλοφορία είχε σταματήσει προς κάθε κατεύθυνση. Τελικά..οι γιατροί βρήκαν το οστό που είχε μετακινηθεί στο πόδι του τραυματισμένου δικυκλιστή και ο συναγερμός έληξε.

Ωστόσο ο τραυματισμός του νεαρού είναι σοβαρός.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.