Τελευταίες Ειδήσεις

Libari epixeirisi11Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση του Λιμενικού, με πρωτοβουλία του Λιμενάρχη Στυλίδας Στέφανου Καλαμίδα, της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, παρουσία εισαγγελέα στο Λιβάρι, στην περιοχή που ο Σπερχειός ποταμός εκβάλλει στον Μαλιακό Κόλπο.

Το κομμάτι αυτό είναι γνωστό και ως απαγορευμένο αφού αποτελεί σημαντικό υγροβιότοπο και απαγορεύεται το ψάρεμα.

Παρόλαυτα όμως πολλοί είναι εκείνοι που αψηφούν τον νόμο και ψαρεύουν.

Κατά καιρούς γίνονται συλλήψεις και επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις, ωστόσο το φαινόμενο δεν σταματούσε.

Τώρα όμως όπως φαίνεται έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Από νωρίς το πρωί, παρουσία του κυρίου εισαγγελέα λιμενικοί και αστυνομικοί έχουν πάει στο Λιβάρι και προχωρούν σε κατάσχεση παράνομων σκαφών και αλιευτικών εργαλείων που βρίσκονται εκεί.

Μάλιστα ο κύριος εισαγγελέας ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να κοπούν τα λουκέτα από όλες τις παράγκες που βρίσκονται στην περιοχή.

Στη συνέχεια αστυνομικοί θα τις ελέγξουν, ενώ κλιμακιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών θα ψάξουν για δαχτυλικά αποτυπώματα και άλλα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε δράστες.

Στην επιχείρηση συμμετέχει ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Δημήτρης Ρίζος και επίσης 50 περίπου ψαράδες της περιοχής.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.