Τελευταίες Ειδήσεις

dslamias1Η συνεδρίαση ήταν έκτακτη, μετά από αίτημα των παρατάξεων της μειοψηφίας, με θέμα την απόφαση της δημοτικής αρχής να παραχωρήσει την αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιώτη και όσα είχαν γίνει στις προηγούμενες συνεδριάσεις με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και ΜΑΤ.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ενώ είχε πάρει το λόγο ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιάννης Ρούλιας, κάποιος από τους απολυμένους που βρίσκονταν στην αίθουσα αντέδρασε, ο κύριος Ρούλιας του ζήτησε να αποχωρήσει και τα αίματα άναψαν. 

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στις παρατάξεις της μειοψηφίας το γεγονός ότι η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε χωρίς το σώμα να προχωρήσει σε ουσιαστική συζήτηση του θέματος, αφού μετά από ψηφοφορία που έγινε η πλειοψηφία δεν έκανε δεκτό το αίτημα. 

Νωρίτερα η επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών για την Λαμία Μαρία Αντωνίου  είχε καταθέσει πρόταση μομφής κατά του προέδρου του οργάνου Ζάχου Χαλβαντζή.

Η  πρόταση τέθηκε σε ψηφοφορία και δεν έγινε δεκτή.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.