Τελευταίες Ειδήσεις

Επενδύσεις και επιχειρηματικότητα είναι το νέο αφήγημα της κυβέρνησης όπως διαφάνηκε και από την συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην 82η ΔΕΘ που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής.

Ο ίδιος έκανε άνοιγμα στην Κεντροριστερά, στήριξε για μια ακόμη φορά τον Πάνο Καμμένο και επανέλαβε ότι στην επόμενη ΔΕΘ θα υπάρξει και το τέλος της επιτροπείας. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο πρωθυπουργός μίλησε για παροχές και «διορθώσεις» από τον «δημοσιονομικό χώρο» που θα δημιουργηθεί από το 2019. Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στον ΕΝΦΙΑ και στην υπόσχεση για την κατάργησή του , λέγοντας πως «υπάρχουν και πιο άδικοι φόροι».

Το Star Κεντρικής Ελλάδας εκπροσώπησε στην συνέντευξη τύπου η Θώμη Παληού. «Ποιες οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης ώστε να μην εγκαταλείπουν οι νέοι την επαρχεία για τα μεγάλα αστικά κέντρακαι ο ρόλος της περιφέρειας στον σχεδιασμό επανεκκίνησης της οικονομίας» το ερώτημα στο οποίο απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.