Τελευταίες Ειδήσεις

Παρουσία των ΜΑΤ συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Λαμίας, σε μια ύστατη προσπάθεια της δημοτικής αρχής να κάμψει την αντίσταση των συμβασιούχων που με διάφορους τρόπους δεν έχουν επιτρέψει να ψηφιστεί η πρόταση του δήμου για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.

Χθες η συνεδρίαση που άρχισε στις 3μμ διεκόπη μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα χωρίς να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία σχετικά με την παραχώρηση της καθαριότητας σε ιδιώτη, λόγω της παρέμβασης των απολυμένων συμβασιούχων του δήμου που είχαν κάνει κατάληψη στα έδρανα της αίθουσας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Νωρίτερα, άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στο Star Κεντρικής Ελλάδας, μιλώντας για τοποθέτηση βόμβας, γεγονός που προκάλεσε επίσης μεγάλες καθυστερήσεις μέχρι η Αστυνομία να ερευνήσει τους χώρους του κτηρίου.

Τελικά, το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε και πήρε αποφάσεις μόνο με την παράταξη της πλειοψηφίας παρούσα, αφού όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν μπήκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων καταγγέλλοντας την παρουσία των ΜΑΤ.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.