Τελευταίες Ειδήσεις

katharismoslamias5

Στη λύση των συμβάσεων εργασίας με τους 46 συμβασιούχους της υπηρεσίας καθαριότητας προχώρησε ο δήμος Λαμιέων, λίγες μόνο ώρες μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης την ιδιωτικοποίηση του τομέα καθαριότητας. 

Διαβάστε την καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Λαμιέων:

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νικόλαος Σταυρογιάννης σήμερα 14/07/2017 με την αριθ. πρωτ. 43152 απόφασή του η οποία αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ προχώρησε στην λύση  των συμβάσεων εργασίας των 46 εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου με σκοπό ο Δήμος μας να «πνιγεί» στα σκουπίδια ανοίγοντας έτσι το δρόμο στους εργολάβους να εισβάλλουν στις Υπηρεσίες του Δήμου.

Καλούμε αυτή τη στιγμή τον Δήμαρχο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία σύναψης νέων συμβάσεων εργασίας με τους 46 εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας και να μην παίζει παιχνίδια σε βάρος των εργαζομένων και των δημοτών της πόλης μας προς όφελος μεγαλοεργολάβων.

Για το Δ/Σ του συλλόγου

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                           ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.