Τελευταίες Ειδήσεις

Staikouras xristos02Το όραμά του για την Φθιώτιδα του μέλλοντος παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα Χρήστος Σταϊκούρας.

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών με τους δημάρχους της περιφερειακής ενότητας και τον αντιπεριφερειάρχη Θύμιο Καραΐσκο, ο κύριος Σταϊκούρας έκανε τον απολογισμό του.

Επίσης τόνισε πως οι επαφές αυτές θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια.

Όλοι μαζί με σχέδιο για την Φθιώτιδα του 2030 είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός που προωθεί ο Χρήστος Σταϊκούρας που όπως είπε τα προβλήματα είναι πολλά και αρκετά από αυτά πιεστικά, ωστόσο πρέπει να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα και τις προοπτικές που υπάρχουν.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε επίσης στις ενέργειες που είχε κάνει ως αναπληρωτής υπουργός οικονομικών για το νοσοκομείο Λαμίας, το Πανεπιστήμιο, την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και τις αθλητικές υποδομές, για την βελτίωση των οποίων είχαν εξασφαλιστεί κονδύλια, που ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν οι αρμόδιοι.

"Υπάρχουν ευθύνες και είναι συγκεκριμένες" επεσήμανε ο κύριος Σταϊκούρας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου στο video που ακολουθεί:

{media id=18515,layout=solo}

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.