Τελευταίες Ειδήσεις

Στο κρατητήριο, αντί για διακοπές στην Αλόννησο, βρέθηκε ο άνδρας που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο από τον Αγ. Κων/νο.

Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του, από αστυνομικούς, από μικτό κλιμάκιο του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών – Κ.Ε.Α./ Κ.Λ. Βόλου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 14,7 γραμμαρίων σε πλαστικές συσκευασίες.

 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σας ενημερώνουμε ότι την 20-06-2017 και περί ώρα 09:30 στα πλαίσια αστυνομικού ελέγχου από μεικτό κλιμάκιο στελεχών Υπηρεσίας μας – Γραφείου ασφαλείας (Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ) – Κ.Ε.Α./ Κ.Λ. Βόλου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη στο λιμένα Αγ. Κωνσταντίνου ιδιοκτήτης Ι.Χ. Φ/Γ οχήματος ενώ επρόκειτο να επιβιβαστεί στο Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ» με τελικό προορισμό την Αλόννησο να φέρει επί του οχήματος του σε πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 14,7 γραμμαρίων τα οποία και κατασχέθηκαν ενώ ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο ποινική διαδικασία.
Επίσης σημειώνουμε ότι η Υπηρεσία μας στα πλαίσια της πάταξης του φαινομένου χρήσεως και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών προτίθεται να πραγματοποιεί συχνά ανάλογους ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή δικαιοδοσίας της.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.