Τελευταίες Ειδήσεις

ptwma1Τις τελευταίες επικοινωνίες του 57χρονου Έλληνα με γερμανικές ρίζες, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο πάργκικ της περιφερειακής επαρχιακής οδού Λαμίας-Αθήνας, κοντά στον Αγ. Κωνσταντίνο, αναζητούν οι αστυνομικοί από το μοναδικό εύρημα που ταυτοποίησε τα στοιχεία του, το κινητό του τηλέφωνο.

 Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για έγκλημα αντεκδίκησης, ακόμη και πάθους, διαπιστώνοντας το μένος του δράστη ή των δραστών να επιφέρουν το απόλυτο θανατηφόρο αποτέλεσμα.

Το θύμα έφερε 12 μαχαιριές σε κοιλιά και στήθος, μώλωπες στα μάτια, ενώ είχε σημάδια από ρόδες αυτοκινήτου, καθώς φαίνεται πως οι δράστες τον πάτησαν κατά την διαφυγή τους για να τον αποτελειώσουν.

Ο εντοπισμός της σορού έγινε στις 06:20 το πρωί στο 167ο χλμ, κοντά στο συγκρότημα «Λεβέντη», από έναν πολίτη που έκανε τον πρωινό του περίπατο. Όταν πλησίασε σοκαρίστηκε από το αποτρόπαιο θέαμα και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 57χρονος δεν είχε πάνω επίσημα έγγραφα ή χρήματα, παρά μόνο το κινητό του τηλέφωνο. Διαπιστώθηκε ότι ζούσε μόνος του στην Γλυφάδα Αττικής, έχει ελληνική υπηκοότητα, αλλά γερμανικό επώνυμο. Εντόπισαν το κινητό τηλέφωνο της κόρης που έχει ζει στη Γαλλία, με την οποία επικοινώνησαν οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση. Το θύμα δεν έχει ποινικό παρελθόν στη χώρα μας, ωστόσο εξετάζεται αν έχει απασχολήσει ευρωπαϊκές διωκτικές αρχές.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διαπιστώσουν τον τρόπο και τα αίτια θανάτου. Αν δηλαδή, το θύμα χτυπήθηκε και μαχαιρώθηκε πριν τον πατήσουν με το αυτοκίνητο. 

Επίσης εξετάζουν μαρτυρίες που λένε πως ο 57χρονος βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου στον Άγιο Κωνσταντίνο και έτρωγε με παρέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα, δράστης και θύμα έφτασαν στην περιοχή με το αυτοκίνητο του 57χρονου, ένα γκρι Rover και προφανώς, αυτό χρησιμοποίησε ο δολοφόνος για να διαφύγει από το σημείο του εγκλήματος.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.