Τελευταίες Ειδήσεις

skylos epithesi7Νέα επίθεση σκύλου σημειώθηκε στη Λαμία. 16χρονος μαθητής επέστρεφε στο σπίτι του από την παιδική χαρά που βρίσκονταν μέχρι τις 10.00 χθες το βράδυ με συνομήλικούς του και δέχθηκε την επίθεση ενός εξαγριωμένου σκύλου που τον δάγκωσε ψηλά στο πόδι του.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο 7ο Δημοτικό σχολείο.

Ο έφηβος περπατούσε τη στιγμή εκείνη με έναν φίλο του και εντελώς ξαφνικά όπως διαβεβαιώνει η μητέρα του στο Star δύο αδέσποτα τους πλησίασαν και πριν προλάβουν να αντιδράσουν το ένα μεγαλόσωμο σκυλί τον είχε αρπάξει από το πόδι.

Αμέσως πανικόβλητο το αγόρι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο Λαμίας που σύμφωνα με μαρτυρίες της μητέρας του χρειάστηκε να αγοράσει από φαρμακείο την απαραίτητη ένεση που συμπληρωματικά του έγινε μαζί με τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν.

Παράλληλα πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι κατά τη χθεσινή μέρα τα περιστατικά με επιθέσεις σκύλων στην πόλη ήταν τρία.

Αγανακτισμένη η μητέρα που ενημέρωσε σήμερα το δήμο και τον φιλοζωικό σύλλογο ζητά κάποιος επιτέλους σ αυτή την πόλη να αναλάβει τις ευθύνες του για να λυθεί το σοβαρότατο πρόβλημα των επιθέσεων από σκύλους σε ανυποψίαστους πολίτες.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.