Τελευταίες Ειδήσεις

Πέντε μήνες απλήρωτοι παραμένουν οι συμβασιούχοι του δήμου Λαμιέων και η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο.Οι υποχρεώσεις τρέχουν, λένε στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Έχουν οικογένειες, μικρά παιδιά και για να ανταπεξέλθουν παίρνουν δανεικά από συγγενείς και φίλους. Οι συμβασιούχοι αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Σήμερα στα δικαστήρια της Λαμίας, εκδικάστηκαν ασφαλιστικά μέτρα κατά του δήμου.

Στην πραγματικότητα όμως μία υπέρ τους δικαστική απόφαση θα είναι όπλο στα χέρια της δημοτικής αρχής κατά του επιτρόπου που δεν υπογράφει το ένταλμα πληρωμής.
Στο πλευρό των εργαζομένων είναι οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου ενώ ο δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης κατέθεσε υπέρ τους στο δικαστήριο.

Οι άνθρωποι αυτοί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και πρέπει να πληρωθούν, τόνισε ο κύριος Σταυρογιάννης που τους ευχαρίστησε καθώς παρά το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι δουλεύουν κανονικά και διατηρούν την πόλη καθαρή.

{media id=17960,layout=solo}

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.