Τελευταίες Ειδήσεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι περιοδείες βουλευτών της ΝΔ σε όλη την χώρα όπου πραγματοποιούνται νομαρχιακές συνελεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό τον τομέα και στην επικοινωνία με τους πολίτες, γι αυτό έχει ζητήσει απ όλα τα στελέχη να μην απουσιάζουν από τέτοιους είδους εκδηλώσεις με στόχο την ανάδειξη των επιπτώσεων από τα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση, μέχρι να αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή.

Το πρωί του Σαββάτου η νομαρχιακή συνέλευση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε παρουσία του βουλευτή Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα.
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο βουλευτής του νομού Χρήστος Σταικούρας αλλά και οι πρώην βουλευτές Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, Ελένη Μακρή και Θανάσης Γιαννόπουλος.


Ο Κώστας Γιουλέκας στην τοποθέτησή του επιχείρησε να αναδείξει την ανακολουθία λόγων και πράξεων του πρωθυπουργού θυμίζοντας τις εξαγγελίες Τσίπρα από την Λαμία λίγο πριν τις εκλογές του 2015.


Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης απάντησε και στην κριτική που δέχεται η ΝΔ για την μη ψήφιση των αντίμετρων.

{media id=17914,layout=solo}

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.