Τελευταίες Ειδήσεις

Το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια από την διέλευση χιλιάδων φορτηγών μέσα από το χωριό τους τονίζουν κάτοικοι της Aγίας Παρασκευής Τιθορεάς που θρηνούν θύματα στον βωμό της αδιαφορίας στων αρμοδίων.

Ακόμη και τα ιχ που περνούν από το χωριό δεν μειώνουν καθόλου την ταχύτητά τους με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να κινδυνεύουν είτε πεζοί είτε οδηγώντας. Η Π.Ε.Ο. Λαμίας - Λιβαδειάς - Θήβας - Αθήνας, έχει μετατραπεί σε δρόμο καρμανιόλα αφού οι περισσότεροι οδηγοί την προτιμούν για να αποφύγουν τα διόδια του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών - Λαμίας. 

{media id=17717,layout=solo}
{media id=17718,layout=solo}ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρμανιόλα η παλιά εθνική οδός Λαμίας-Λιβαδειάς. Κινδυνεύει κόσμος. (φωτογραφίες)

PEO Lamias Libadias02Τραγική ειναι η κατάσταση στην ΠΕΟ Λαμίας-Λιβαδειάς παρά τις δεσμεύσεις των αρμοδίων για συχνούς ελέγχους και μέτρα.

Η παλιά εθνική ειναι νταλικόδρομος και μάλιστα λόγω της απαγόρευσης των φορτηγών στην νέα εθνική το απόγευμα της Παρασκευής λόγω των τροχονομικων μέτρων της 25ης Μαρτίου, η κατάσταση ήταν απο τραγική έως απαράδεκτα επικίνδυνη.

Νταλίκες, ΙΧ και τρακτέρ έδιναν μάχη προσπέρασης στο στενό και προβληματικό οδόστρωμα της παλιάς εθνικής.

Το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί ειναι αποκαλυπτικό.

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.