Τελευταίες Ειδήσεις

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται και πάλι ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Λαμίας λόγω βλάβης.


Οι ασθενείς για μια αξονική μεταφέρονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Λάρισας ή του Βόλου, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την υγεία τους, πέρα από την ταλαιπωρία.


Ένα Περιφερειακό νοσοκομείο που εξυπηρετεί και περιστατικά από όμορους νόμους και φυσικά έχει να σηκώσει και το βάρος πολλών τροχαίων λόγω της εθνικής και των παραδρόμων έχει έναν παμπάλαιο, ξεπερασμένης τεχνολογίας, αξονικό τομογράφο που "χαλάει" συνέχεια. Επειδή είναι παλιός η εταιρία δεν μπορεί να βρει ανταλλακτικά.


Η διοίκηση του νοσοκομείου όπως είχε δηλώσει στις αρχές Μαρτίου στο Star ο διοικητής Παναγιώτης Ζυγούρης έχει εναποθέσει τις ελπίδες της σε μια δωρεά από το ίδρυμα Σταυρος Νιάρχος για την αγορά ενός νέου αξονικού τομογράφου.


Θέση για το θέμα παίρνει ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας.


Το πρόβλημα καταγγέλλουν και οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.


«Θεωρούμε ότι η διακομιδή ασθενών από τη Λαμία στη Λάρισα για την πραγματοποίηση απεικόνισης θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τους ασθενείς», υπογραμμίζουν στο έγγραφό τους οι πρόεδροι των πανεπιστημιακών γιατρών Έφη Καψαλάκη και των γιατρών ΕΣΥ Γεωργία Παπαδάμου, προς τους διοικητές της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου και των νοσοκομείων Λάρισας και Λαμίας Παν. Νάνο και Παν. Ζυγούρη.

 

 

 

 

{media id=17570,layout=solo}

 

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.