Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Αττικό νοσοκομείο εντοπίστηκε τελικά ο 22χρονος, που οι αρχές αναζητούσαν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας.

Ο νεαρός που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατοικεί μόνιμα στην Παλλήνη Αττικής, εξαφανίστηκε από το Μ.Σάββατο από τον σταθμό του μετρό της Ομόνοιας. Η εξαφάνιση του δηλώθηκε την Κυριακή του Πάσχα και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Το πρωί της Δευτέρας, οι αρχές εντόπισαν το σήμα του κινητού του τηλεφώνου στην περιοχή Ροβολιάρι Μακρακώμης. Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία της Μακρακώμης με επικεφαλής τον διοικητή της Γιώργο Σταθοκώστα, η Π.Υ. Μακρακώμης με επικεφαλής τον διοικητή Θανάση Παπασταμούλη, εθελοντές από την περιοχή και από το Καρπενήσι, ενώ στις έρευνες επιστρατεύτηκε και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος. Αργά το απόγευμα ο 22χρονος βρέθηκε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ερευνάται πως και γιατί το κινητό του τηλέφωνο έδινε σήμα από την Δυτική Φθιώτιδα.

 

Νεαρό από την Αθήνα που αγνοείται από το Μ.Σάββατο ψάχνουν στη Φθιώτιδα (video)

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.