Τελευταίες Ειδήσεις

Με κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας η Ακολουθία των Αγίων Παθών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, με την παρουσία εκατοντάδων πιστών και μάλιστα νέων, οι οποίοι συνεχώς συνέρρεαν και εναπέθεταν στα πόδια του Εσταυρωμένου Χριστού τον σεβασμό και την αγάπη τους.


Προ της απολύσεως, ο Ποιμενάρχης μας απευθυνόμενος προς τους εκατοντάδες παρευρισκομένους αλλά και σ΄αυτούς που παρακολουθούσαν ζωντανά την Ακολουθία των Αχράντων Παθών από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «STAR Κεντρικής Ελλάδος», είπε:
«Ας είναι αγαπητοί μου αδελφοί θερμή η προσευχή μας απόψε. Ο υπέρ ημών σταυρωθείς Χτιστός να σκεπάζει τον κόσμο, να βοηθεί κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται τον καλό αγώνα της Πίστεως και να δίδει δύναμη και παρηγοριά σ’ εκείνους που ταλαιπωρούνται και δοκιμάζονται.
Εφ’ όσον υπάρχει τόσος λαός που σέβεται, προσκυνεί και πιστεύει τον Εσταυρωμένο Χριστό, υπάρχει Ελπίδα. Ο κόσμος θα πορευθεί με την δύναμη του Σταυρού και την Χάρη του Χριστού. Καλή Ανάσταση!»


Φωτο imfth & Δημήτριος Ανάγνου

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.