Τελευταίες Ειδήσεις

takis mousafiris 2Ένα μουσικό δίωρο αφιέρωμα και απόψε το βράδυ θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι ακροατές του Star fm 97.1 . Απόψε συντροφιά θα σας κρατήσει o Τάκης Μουσαφίρης. Την επιμέλεια της μουσικής έχει η Βάσω Καλαργύρου.

Ο Τάκης Μουσαφίρης γεννήθηκε στα Γιάννενα. Ένας βαθιά ποιητικός δημιουργός χάραξε στο ελληνικό τραγούδι τις προσωπικές του μαρτυρίες μέσα από μια μεγάλη διαδρομή. Στις πρώτες του δισκογραφικές δουλειές υπογράφει με τα ψευδώνυμα «Αντώνης Ζάννας» και αργότερα «Νίκος Μιχαήλ».
Η συνάντηση με τον Δημήτρη Μητροπάνο τον χαρακτηρίζει. Οι δυο τους χαρίζουν στο μουσικό ακροατήριο υπέροχες στιγμές. Ένας ολοκληρωμένος δημιουργός που γράφει παρτιτούρες και ύστερα βάζει απάνω τους λόγια να τις συνοδεύουν. Αυτό κάνει τα τραγούδια του ιδιαίτερα δημοφιλή και τις συνεργασίες του ιστορικές. Συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα όπως οι Μαρινέλλα, Ρίτα Σακελλαρίου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Δούκισσα και άλλοι.
Τη δεκαετία του 1980 γίνεται μια ανεπανάληπτη καλλιτεχνική σύμπραξη με το Στράτο Διονυσίου, η οποία αφήνει πίσω της αυθεντικά κειμήλια λαϊκής τέχνης.

 

Πηγή: www.flowmagazine.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.