Τελευταίες Ειδήσεις

karnmakrkentrΤο μεγαλύτερο πάρτυ της Κεντρικής Ελλάδος ξεκινά για να δώσει χαρά ,ξεγνοιασιά και όμορφες στιγμές σε χιλιάδες επισκέπτες , που και φέτος θα κατακλύσουν την πόλη της Μακρακώμης .


Το Σάββατο 18/02 στις 20:30 η έναρξη του 59ου Καρναβαλιού Μακρακώμης που θα κηρύξουν ο δήμαρχος Μακρακώμης κ.Θύμιος Παπαευθυμίου μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Ευθύμιο Καραΐσκο!

karnmakrafisaΗ οργανωτική επιτροπή μαζί με τους εθελοντές κ φέτος έχουν δώσει τα πάντα έτσι ώστε να κερδίσουν το στοίχημα που δεν είναι άλλο απ το 59 Καρναβάλι καλύτερο από κάθε προηγούμενο .
karnmakrprogΒάσει πληροφοριών οι συμμετοχές για την μεγάλη παρέλαση την Καθαρά Δευτερα 27/02 στις 14:30 έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ ,με φίλους από όλη την κεντρική Ελλάδα κ όχι μόνο ,να δηλώνουν παρών σ αυτόν τον μεγάλο θεσμό .
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ... ΖΗΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥ !!


Καλή επιτυχία !!
και να είναι το Καρναβάλι του 2017 καλύτερο από το προηγούμενο!

59ο Καρναβάλι Μακρακώμης - Μπες στον ρυθμό, ζήσ’ το κι εσύ!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/2

ΩΡΑ: 20.00 Παραδοσιακό Γαϊτανάκι & χοροί
Μοντέρνες χορογραφίες
από το Δημοτικό & Γυμνάσιο - Λύκειο Μακρακώμης
Αποκριάτικα δρώμενα
από το Σύλλογο Γυναικών Μακρακώμης

ΩΡΑ: 21.00 ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ
Μεγάλη Νυχτερινή Παρέλαση
Indians’ Party
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
Dj George Kolovos - Dj President

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2

ΩΡΑ 18.30 Παιδικό Party Μασκέ
Παιδικά παιχνίδια και Happenings
βράβευση καλύτερης αμφίεσης
Διοργάνωση: Σ. Γ. & Κ. Δημ. Σχολείου Μακρακώμης
ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
DJ President

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2

ΩΡΑ: 12.00
Αποκριάτικα δρώμενα
με βραστή προβατίνα & άλλα εδέσματα
προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Γραμμένης
(Κεντρική Πλατεία Γραμμένης)

ΩΡΑ 13.00
Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

ΩΡΑ: 21.00
Βραδιά Λουκάνικου

BRASIL PARTY
& μεγάλη νυxτερινή παρέλαση
Καρναβαλιστών παρέα με τους QUILOMBO

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
DJ George Kolovos - DJ Little Doggy - Dj President

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2

ΩΡΑ: 14.30
Μεγάλη Παρέλαση Καρναβαλιστών & Αρμάτων
Παρουσιάζουν οι: Δημήτρης Λιάσκας & Θωμάς Φασιάνης
Δωρεάν Σαρακοστιανά και Χορός
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
Nick Pappas, DJ George Kolovos
& Panos Kalopitas

19:00 Tελετή λήξης Καρναβαλιού
(Κάψιμο καλύβας των Ινδιάνων)

karnmakrdevtera

Καρναβάλι Μακρακώμης
www.karnavalimakrakomis.com // Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Karnavali Makrakomis // Youtube: Καρναβάλι Μακρακώμης

comments powered by Disqus
×
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

1.    Η «STAR Α.Ε.», Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας, που εδρεύει στο 4οχλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, (εφεξής καλούμενη Διοργανώτρια), διοργανώνει διαγωνισμό, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, όπου θα διανεμηθούν δώρα μέσω κληρώσεως. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα μέσω των ιστοσελίδων του σταθμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr.

2.    Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. (στο εξής οι «Δικαιούμενοι Συμμετοχής ή Συμμετέχοντες»). Για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη γονικής συγκατάθεσης. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στη STAR Α.Ε., τα μέλη της οικογένειας τους καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας.

3.    Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται με τους εξής τρόπους:
Οποιοσδήποτε, Δικαιούμενος Συμμετοχής, που εισέρχεται στις διευθύνσεις www.tvStar.gr και www.starsports.gr,  έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση για τα δώρα, εφόσον κάνει:
•    Like στη σελίδα του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο facebook
•    Like στη δημοσίευση και
•    Share (κοινοποίηση) της δημοσίευσης στο χρονολόγιό του.

4.    Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κλήρωση, μέσω της πλατφόρμας random.org, μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του.

5.    Τα δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

6.    Οι τυχεροί/τυχερές θα ενημερώνονται από τη δημοσίευση των ονομάτων που θα αναρτάται στις ιστοσελίδες του διαγωνισμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr. Οι βεβαιώσεις για τα δώρα θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου σχετικού αποδεικτικού, από τα γραφεία της STAR Α.Ε.
(Πληροφορίες: 22310 46725 /  Καθημερινά: 12:30 – 13:30 & 19:00 – 20:00) 

7.    Οι τυχεροί/τυχερές θα πρέπει να παραλάβουν τις βεβαιώσεις για τα δώρα  τους εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης των ονομάτων. Μετά το πέρας των επτά (7) ημερών το δώρα θα παραλαμβάνουν οι επιλαχόντες. Ομοίως, σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του νικητή.

8.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των τυχερών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, σε οποιοδήποτε έντυπο ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι συμμετέχοντες, δια της υποβολής δήλωσης συμμετοχής συναινούν ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα για τη δημοσίευση του ονόματός τους ή για τη χρήση του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τη Διοργανώτρια απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο για τους λόγους που αναφέρονται στο παρόν. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το email των συμμετεχόντων για την αποστολή ενημερωτικού υλικού που αφορά τη συγκεκριμένη ενέργεια, ή σχετικές προωθητικές ενέργειες που πρόκειται να διεξαγάγει η ίδια. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

9.    Η Διοργανώτρια τηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της κλήρωσης ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης κατά την κρίση της, να παρατείνει ή να συντομεύσει τη διάρκεια του, ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια της Ενέργειας και χωρίς προειδοποίηση, με την δημοσίευση νεότερης ανακοίνωσης στις προαναφερόμενες ιστοσελίδες.
Οι ως άνω τροποποιήσεις θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες.

10.    Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα, επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.

11.    Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση ή απόπειρα τροποποίησης των όρων του παρόντος, με σκοπό κυρίως την τροποποίηση ή αλλοίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή την επιρροή με αυτοματοποιημένο ή αθέμιτο μέσο της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή του καθορισμού του νικητή. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα απώλυται αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

12.    Οι παρόντες όροι θα είναι ανηρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια των διαγωνισμών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, που διατηρεί η διοργανώτρια στο διαδίκτυο.

13.    Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr ή www.starsports.gr από την Διοργανώτρια και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.

14.    Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

×
×
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.