fbpx
MENU
MENU
STAR Κεντρικής Ελλάδας
STAR Κεντρικής Ελλάδας
STARSPORTS.GR
Συν στον άνθρωπο

O «Συν στον άνθρωπο» παρουσίασε το γούρι για το 2021 εμπνευσμένο από την πανδημία

Μπορεί οι συνθήκες λόγω της πανδημίας να άλλαξαν, αλλά δεν αλλάζουν τα συναισθήματα αλληλεγγύης και γι’ ακόμη μία χρονιά ο δραστήριος φιλανθρωπικός σύλλογος «Συν στον άνθρωπο» στηρίζει τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αν και αυτή η χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη και δεν επιτρέπει να διεξαχθεί η καθιερωμένη Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ», ωστόσο ο σύλλογος δηλώνει παρών στήνοντας ένα μικρό χριστουγεννιάτικο σπίτι στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, όπου θα υποδέχεται τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν πραγματικά σε όσους έχουν ανάγκη, δίνοντας τρόφιμα, ή και χρήματα.

Μάλιστα, ο φιλανθρωπικός Σύλλογος «Συν στον άνθρωπο» παρουσίασε, το πρωί του Σαββάτου στο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι στην καρδιά της Λαμίας, το γούρι «αγάπης» για το 2021.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» φιλοτέχνησε το γούρι-κόσμημα αποκλειστικά για τον σύλλογο και το οποίο είναι πολύ διαφορετικό και εμπνευσμένο από την ιδιαίτερη περίοδο που ζούμε λόγω της πανδημίας.

Τα στοιχεία του φετινού κοσμήματος δηλαδή το 2, το 1 και ο άνθρωπος είναι σε απόσταση μεταξύ τους όπως επιτάσσουν οι νέες κανόνες, ωστόσο είναι όλα κρίκοι μιας αλυσίδας, στέλνοντας το μήνυμα πως μόνο ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον.

Το Γούρι διατίθεται αποκλειστικά από το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία, μέσω click away κάνοντας τηλεφωνικά την παραγγελία στο 22310-23,2,16 ή ηλεκτρονικά στο www.inspiral.gr, σε τιμές από €18 έως €28 ευρώ.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του συλλόγου.

Στο πλευρό του Συλλόγου βρίσκεται και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς και ενισχύοντας το έργο του δραστήριου φιλανθρωπικού συλλόγου στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, όπου η προσφορά και η ανθρωπιά είναι πιο αναγκαίες από ποτέ.

Όπως τόνισε ο κ. Καραϊσκος «στον Δήμος μας είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τον σύλλογο αυτό που είναι συνώνυμο της αλληλεγγύης αλλά και της αγάπης».

Δείτε το δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σύλλογος:

Αγαπημένοι μας φίλες και φίλοι,

Φέτος όλα είναι διαφορετικά, σχεδόν όλα αλλάξανε......Όμως τα συναισθήματα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που πάσχουν, οι τωρινές συνθήκες τα ενδυνάμωσαν. O συνεκτικός κρίκος του έργου μας με σας, τους ανθρώπους της προσφοράς, τους ανθρώπους «του νοιάζομαι», τους ανθρώπους που θέλουν να χαρίσουν χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας αποδεικνύεται δυνατός.

Έτσι, ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι, ένα σπιτάκι με πολύ φως και ελπίδα, στημένο με κέφι, αγάπη και μεράκι στη πλατεία Πάρκου της πόλης μας είναι το σημείο αναφοράς ότι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Εκεί λοιπόν, με την ασφάλεια των πρωτοκόλλων υγείας, αλλά με τη χαρά της επικοινωνίας, σας περιμένουμε για τα μικρά και μεγάλα ¨ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ¨ για την κατά τη δύναμη σας οικονομική ενίσχυση, ακόμη και με τις προσφορές σας σε είδη τροφίμων.

Και φυσικά το υπέροχο «γούρι αγάπης» του 2021 φιλοτεχνημένο από το κοσμηματοπωλείο «ΚΡΟΝΤΗΡΑ» θα διατίθεται προς πώληση και μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του συλλόγου μας!

Ραντεβού λοιπόν κάθε μέρα από ώρα 11.00π.μ.-1.00μ.μ. και 6.00μ.μ.-8.00μ.μ.

Ακόμη προς διευκόλυνση σας είναι ενεργοί οι λογαριασμοί μας:
α)ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ. Λογαριασμού 396/296245-43 και
IΒΑΝ GR9001103960000039629624543 και

β) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού 5163-045531 -354 και
ΙΒΑΝ GR 7001721630005163045531354 της Τράπεζας Πειραιώς

Ακολουθήστε το tvstar.gr στο Google

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις του tvstar.gr

Δείτε το ζωντανό πρόγραμμα του STAR Κεντρικής Ελλάδας μέσα από το digitalstar.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

LATEST

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΤΟ WEB TV

Slider
Slider

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Slider
Slider
Slider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Slider