fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

Syllogos Frontistirion sliderΗ κατάσταση που βιώνουμε, όχι μόνο εμείς, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης, είναι πρωτόγνωρη και απαιτεί αφενός ψυχραιμία και αφετέρου αυξημένο αίσθημα ευθύνης!

Μελετήσαμε προσεκτικά τις προϋποθέσεις επαναλειτουργίας των μονάδων μας, όπως αυτές ορίζονται στη σχετική εγκύκλιο, τις δύσκολες συνθήκες που αφορούν το λειτουργικό κομμάτι και προσαρμοστήκαμε ανάλογα.
Θεωρούμε ότι με μια τέτοια υπεύθυνη στάση και αντιμετώπιση δημιουργήσαμε και το κατάλληλο κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, ελπίζοντας ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σύντομα, έχοντας πάντα ως μέλημά μας την ευθύνη μας απέναντι στους μαθητές μας.
Τα μέλη του συλλόγου μας που τήρησαν τα παραπάνω, ενημερωμένοι από καθηγητές Πανεπιστημίου στα σεμινάρια που διοργάνωσε η ομοσπονδία μας, είναι:

ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ

pinakas frontisitirion

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Οι μαθητές των φροντιστηρίων μας, οι γονείς και οι κηδεμόνες μπορούν να παρακολουθήσουν την παρακάτω διαδικτυακή ενημέρωση, άλλο ένα πλεονέκτημα για τους φοιτούντες στα φροντιστήριά μας:
«Τα επαγγέλματα του Μέλλοντος- Η αγορά Εργασίας μετά τον Covid 19» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ Κωνσταντίνο Κότιο, Διδάκτορα Α.Π.Θ., Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ Σπουδές & Επάγγελμα.

kotiosΟ Δρ Κότιος θα ενημερώσει τους μαθητές και τους γονείς για όλες τις νέες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο σύστημα εισαγωγής, για όλα τα νέα δεδομένα αναφορικά με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, αλλά και τη νέα κατανομή των σχολών στα 4 επιστημονικά πεδία, βοηθώντας στην έξυπνη επιλογή ομάδας προσανατολισμού. Επίσης, θα παρέχει αναλυτική ενημέρωση για τις σχολές και τα επαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων του μηχανογραφικού, λύνοντας απορίες και σε ειδικά δεδομένα όπως Ειδικές Κατηγορίες Υποψηφίων, Μετεγγραφές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, Μηχανογραφικό Κύπρου κ.ά. Μέσα από πρωτοποριακές έρευνες, θα συζητηθούν οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας και τα επαγγέλματα του μέλλοντος και θα παρουσιαστούν καινοτόμες ειδικότητες και εξειδικεύσεις.
Η διοργάνωση της ημερίδας γίνεται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας προς τα μέλη του, με την οργανωτική υποστήριξη της ΟΕΦΕ (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) και του ΣΕΦΑ (Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής), με σκοπό τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας για μια ισχυρή αγορά, για μια ισχυρή κοινωνία.

     Για πληροφορίες για την σύνδεση, απευθυνθείτε στα φροντιστήριά σας.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε να κυλίσουν ομαλά οι εξετάσεις και οι μαθητές να ανταμειφθούν για τους κόπους τους.

                                                                              Για το ΔΣ

                 Ο Πρόεδρος                                                                                                Ο Γραμματέας

               Ιωάννης Τσαπρούνης                                                                            Χρήστος Γεωργουσόπουλος                

Syllogos Frontistirion Logo

Poster Imerida

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.