fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

Κείμενο «φωτιά» ανέβασε στο διαδίκτυο η Λαμιώτισσα δικηγόρος Σοφία Σταυράκη αμέσως μετά την ανακοίνωση του οικονομικού βοηθήματος που θα λάβουν επιστημονικοί κλάδοι για την ζημιά που έχουν υποστεί λόγω της πανδημίας, μεταξύ των οποίων οι δικηγόροι.

"Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ:
Ένας μήνας σχεδόν έχει κλείσει από την είσοδο στην ζωή μας του μικρού αόρατου εχθρού και έχει τρελάνει τους περισσότερους. Οι επιστήμονες για πρώτη φορά, μετά το AIDS, είναι εμφανώς τρομοκρατημένοι. Με σοβαρότητα οι περισσότεροι εργάζονται πυρετωδώς για την εξεύρεση λύσης. Η κοινωνία, επίσης στον κίνδυνο, πειθαρχεί, αφού δεν έχει άλλη επιλογή. Ή προσέχεις ή υποψήφια για νοσηλεία. Και εκεί ξεκινά ο παραλογισμός, που εντάθηκε με το πρόσθετο φορτίο του εγκλεισμού.


Θεωρίες συνομωσίας. Γιατροί τσακώνονται μεταξύ τους για το ποια ειδικότητα έχει τις περισσότερες σπουδές στην παθοφυσιολογία και συνεπώς μεγαλύτερη γνώση στον ιό. Κάποιοι για 10 μέρες δημοσιότητας συμβουλεύουν τον κόσμο να μην πιστεύει σε όσα λένε οι επιστήμονες συνάδελφοί τους. Αν είναι δυνατόν! Πολίτες αναπτύσσουν άποψη για κάθε άλλη επιστήμη εκτός από αυτήν που κατέχουν, αν κατέχουν κάποια.

Νευριασμένοι οι περισσότεροι στρέφονται με εμπάθεια κατά του άλλου αδιακρίτως και με ευκολία καθημερινά αναλαμβάνουν τον ρόλο του δικαστή. Κάποιοι άλλοι, οι cool, ξαφνικά εγιναν τόσο σοφοί, που ξεπερνούν τους αρχαίους φιλόσοφους. Απορώ πως τόσο καιρό δεν είχα πάρει είδηση για το τί χάνω! "Τέρατα" μορφώσεως (γελάνε και τα πόμολα).

Μέσα σε όλο αυτό ξεπετιούνται και οι πολιτικές κορώνες περί της ανικανότητας της αντιπολίτευσης ή του φασισμού της Κυβέρνησης, λες και οι βουλευτές σχεδίασαν να μας φέρουν τον ιό! Άκουσον άκουσον! Φρενίτιδα στο έπακρο, έλλειψη συγκροτημένων χαρακτήρων που αποδεικνύει άλλη μια φορά σε πόσο ανίσχυρες βάσεις έχουν διαμορφωθεί οι προσωπικότητες.

Ο ιός, κατ' εμέ, δεν είναι αυτός που θα κάνει την μεγαλύτερη ζημιά , αφού κάποια στιγμή θα αντιμετωπιστεί, όπως του πρέπει. Η ζημιά γίνεται από τον παραλογισμό, από την τάση της πλειοψηφίας να έλκεται από αυτόν, να τον χρησιμοποιεί ως σανίδα σωτηρίας ή (αν το πάμε και πιο μακριά σε ανάλυση) ως μέσο προβολής!
Λογική, φίλοι μου, λογική πανω απ' όλα και κάποια στιγμή θα επανέλθουμε!
Καλημέρα σε όλους!"

Φαίνεται πως το κείμενο ενόχλησε πολλούς στην ΝΔ και η κυρία Σταυράκη επανήλθε δριμύτερη..

"Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμη, αν σας έθιξα με τα γραφόμενά μου, κύριοι της ΝΔ! Ήμουν πάντα μία από εσάς και εξ αιτίας του πρόσφατου εμπαιγμού, με φέρατε σε σημείο να μην θέλω να ξανασχοληθώ ποτέ ξανά. Πείτε την αλήθεια και μην λέτε στον κόσμο ότι εμείς θα πάρουμε ζεστό χρήμα από πρόγραμμα τηλεκατάρτισης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από ιδιωτικά ΚΕΚ σε 100 ώρες διδασκαλίας, αμοιβόμενα (τα ΚΕΚ), επίσης, με χρήματα του ΕΣΠΑ. Είναι τραγικό αυτές τις δύσκολες ώρες που ΟΛΟΙ οι συμπολίτες μας βιώνουν μια τόσο δύσκολη κατάσταση, αγωνία και στρες, να δημιουργούνται στρεβλές εντυπώσεις σε βάρος των επιστημόνων αυτοαπασχολούμενων!

Η μία επαγγελματική ομάδα έχει περισσότερο τώρα ανάγκη την άλλη! Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε όλους!

Με τέτοιες πρακτικές η κατάσταση δεν απαλύνεται! Όσο για τα προσβλητικά επιδόματα κατάρτισης με vouchers μετά των αμοιβών των ΚΕΚ, ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ Ε.Σ.Υ και προσλάβετε περισσότερους ΝΕΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!

Αν το πράξετε αυτό, ίσως ξανασκεφτώ τις προθέσεις σας και βγω δημοσίως να σας συγχαρώ πρώτη!!!"

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.