Τελευταίες Ειδήσεις

Ακόμα ένα ατύχημα, χωρίς ευτυχώς θύματα, σε ένα σημείο καρμανιόλα της Π.Ε.Ο. Λαμίας-Αθήνας.

Ξανανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης της 29ης Αυγούστου 2016 - Πώς έγινε η τραγωδία ενώ ο 23χρονος Δημήτρης Καραμέρης και ο 19χρονος Κωνσταντίνος Πέππας έκαναν μια διαδομή πέντε λεπτών από τον Θεολόγο πίσω στα σπίτια τους.

symbasioyxoi1Συνεχίστηκε και σήμερα η κινητοποίηση των συμβασιούχων του δήμου Λαμιέων.

 

Με μεγάλη συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον των δημοτών, ολοκληρώθηκε στην αίθουσα Αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος», ο εαρινός Κύκλος διαλέξεων «Εν Λαμία 2017» του Δήμου Λαμιέων.

Στο κρατητήριο, αντί για διακοπές στην Αλόννησο, βρέθηκε ο άνδρας που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο από τον Αγ. Κων/νο.

AGROTISΟι πρόσφατες και σε μεγάλη διάρκεια και ένταση βροχοπτώσεις τον τελευταίο ενάμιση μήνα είχαν σαν αποτέλεσμα να καταστρέψουν και να απαξιώσουν μεγάλο μέρος της αγροτικής μας παραγωγής.

DEHΑνάστατοι είναι οι αγρότες στην κάμπο της Λαμίας από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών σε καλώδια και μετασχηματιστές της ΔΕΗ.

postre6mikriΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Φθιώτιδας συμμετέχει στη στρατηγική σύμπραξη ERASMUS+ με τίτλο “MENTOR - Mentoring between teachers in secondary and high schools”.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.