Τελευταίες Ειδήσεις

Για περιύβριση νεκρού κατηγορείται ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του οι συγγενείς ενός 68χρονου που πέθανε τη Δευτέρα στη Μακρακώμη.

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του παζαριού, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται η δημοτική αρχή.

Στην παράταξη του Γιώργου Κοτρωνιά, επιλέγει να απαντήσει η δημοτική αρχή Λαμίας, μετά τις έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων για την καθυστέρηση των έργων στο ΔΑΚ, που έχει σαν αποτέλεσμα την διεξαγωγή του πρώτου εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Ο δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης, αναφέρει αναλυτικά τα έργα που είναι σε εξέλιξη, χωρίς ωστόσο να δίνει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση τους.

Ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, οι εργασίες στην πολυκατοικία της οδού Παλαιολόγου στη Λαμία, από την οποία αποκολλήθηκαν μάρμαρα την Πέμπτη, πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να αναλάβει την αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη της Λαμίας, ο ιδιώτης. Μέχρι τότε η δημοτική αρχή προσπαθεί με τους λιγοστούς μόνιμους υπαλλήλους να κρατήσει όλες τις περιοχές καθαρές.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λογγού Φθιώτιδας, με σκοπό την υλοποίηση ασφαλτικών εργασιών.

Αυξημένη είναι από τις αρχές Αυγούστου η τουριστική κίνηση στα Καμένα Βούρλα.

Αύριο Δεύτερα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Λαμίας θα αποχαιρετίσουν συγγενείς και φίλοι, τον 33χρονο Γιάννη Ραχιώτη που έφυγε πρόωρα το πρωί του Σαββάτου.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.