Τελευταίες Ειδήσεις

Πρόσκληση για την συμμετοχή του στον νευραλγικό τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την Ντόρα Μπακογιάννη δέχθηκε ο νεαρός πολιτευτής του νομού Κωνσταντίνος Χαλιορής.


Η διαδικασία αξιολόγησης πολιτικών στελεχών συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλα τα επίπεδα.
Από τα στελέχη που ξεχώρισαν σε ανώτερο επίπεδο είναι και ο Κ.Χαλιορής. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε το ξεχωριστό για τα δεδομένα του νομού πολιτικό του στυλ, που συνάδει απόλυτα με αυτό της σύγχρονης πολιτικής σκηνής.Αποτελεί ενεργό χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ακολουθώντας τον παλμό της εποχής και πολιτικό που ξέρει να λέει όχι σε κάτι που δεν μπορεί να πει ναι.
Επόμενο στάδιο της διαδικασίας αξιολόγησης πολιτικών στελεχών είναι η συμμετοχή τους στην Πολιτική Ακαδημία, στην οποία θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν σε βασικές θεματικές ενότητες, όπως την οικονομία και την εξωτερική πολιτική αλλά και σε ουσιαστικές δεξιότητες, όπως η ηγεσία και η επικοινωνία.
Ο Κωνσταντίνος Χαλιορής γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1979.Κατάγεται από το γραφικό Καστράκι Δωρίδας το οποίο επισκέπτεται κάθε εβδομάδα στο πλαίσιο επισκέψεών του στον νομό. Έχει σπουδάσει οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών και σήμερα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο τμήμα Οικονομίας και Οικολογίας, Βιώσιμη Τοπική Ανάπτυξη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παράλληλα με τις σπουδές του εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση «Μεταλλική Χάντρα», η οποία δραστηριοποιείται από το 1984 στην κατασκευή μεταλλικών εξαρτημάτων ακριβείας βιομηχανικού τύπου και καταφέρνει παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία να διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο συνεργατών της στην ευρωπαϊκή και αμερικάνικη αγορά.
Σήμερα, παρά την οικονομική κρίση της χώρας μας, η επιχείρησή παραμένει υγιής, καθώς το 75% της συνολικής παραγωγής αφορά εξαγωγές στη διεθνή αγορά.Η επιχείρηση του έχει φιλοξενηθεί σε αφιέρωμα της οικονομικής εφημερίδας «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ως μία υγιής επιχείρηση που παρά την κρίση κατάφερε με όπλο την ποιότητα κατασκευής και την εξωστρέφεια να θεωρείται σήμερα εξαιρετικά ανταγωνιστική.
Στην Φωκίδα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια με την έντονη παρουσία τόσο στα τοπικά δρώμενα όσο και με παρεμβάσεις του σε σημαντικά θέματα που αφορούν την περιοχη, να αποκτήσει στενούς συνεργάτες, πολιτικούς φίλους και φανατικούς υποστηρικτές. Θετική αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι συχνά επικοινωνεί τοπικά θέματα, αρθρογραφώντας σε εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας.

doridablogspot

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.