Τελευταίες Ειδήσεις

Το πρώτο Φεστιβάλ Δελφών στηρίζει και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου και με δορυφορικές εκδηλώσεις στις 11 και 12 Αυγούστου.

Σε εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ στη Φωκίδα βρέθηκε την Κυριακή ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας .

Με επιτυχία, παρουσία ντόπιων και επισήμων της περιοχής, ολοκληρώθηκαν οι 3ήμερες εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης στο Χάνι της Γραβιάς.

Είναι γνωστό πως οι περίφημοι Δελφικοί Ελαιώνες, αποτελούν τους μεγαλύτερους συνεχόμενους ελαιώνες της χώρας

Κατάσβεση πυρκαγιάς στο λεβητοστάσιο του ξενοδοχείου Καλαφάτης και διάσωση εγκλωβισμένου ατόμου από τον 1ο όροφο του κτιρίου, προέβλεπε το σενάριο της άσκησης ετοιμότητας που πραγματοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιτέας .

Σε κινηματογραφικό στούντιο μετατράπηκε το γραφικό χωριό της

Δύο βασικές παρεμβάσεις που αφορούν στη στεγαστική υποστήριξη και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ρομά, προωθεί η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μέσω της Ειδικής Γραμματείας για την κοινωνική ένταξη των Ρομά, με στόχο την πλήρη κοινωνική ενσωμάτωση και την ενδυνάμωση των Ρομά όλης της χώρας.

H πτώση του μονοκινητήριου αεροπλάνου σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 στην περιοχή Σκάλωμα στη Φωκίδα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.