Τελευταίες Ειδήσεις

«Ο συνδυασμός «Ανάπτυξη- Αλληλεγγύη» εντείνει τις προσπάθειές του για τη συγκρότηση μίας όσο το δυνατόν ευρύτερης ομάδας, η οποία στις εκλογές του ερχόμενου Δεκεμβρίου θα επιχειρήσει να αλλάξει τα δεδομένα στο Επιμελητήριο Φωκίδας. Η πρόσφατη ανακοίνωση του κ. Ευάγγελου Μυταρά για την διεκδίκηση της προεδρίας έγινε θετικά δεκτή από δεκάδες επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εμπόρους σε ολόκληρη τη Φωκίδα, οι οποίοι με τη στάση τους στέλνουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα.

Στον Κορινθιακό κόλπο και την Ιτέα της Φωκίδας βρέθηκε πρόσφατα η θρυλική «Χριστίνα» η αγαπημένη θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση, σύμφωνα με το βήμα της Ιτέας.

Για 5η χρονιά η Βάργιανη τίμησε την νικηφόρα μάχη της Πανάσσαρης, συγκεντρώνοντας σημειολογικά στην επέτειο αυτή το σύνολο της προσφοράς του χωριού στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821. Ιδρυτής και πρωτεργάτης αυτής της εκδήλωσης είναι ο Βαργιανίτης Ευθύμιος Τσικνής, πρόεδρος του Ιστορικού Φωτογραφικού Αρχείου της Νεώτερης Ελλάδας, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προσφορά των κτηνοτρόφων στην περιοχή, τιμώντας τον τελευταίο κτηνοτρόφο του χωριού.

 

Την υποψηφιότητά του για τις επιμελητηριακές εκλογές στη Φωκίδα ανακοίνωσε ο γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο του τύπου και πρώην πρόεδρος του ΕΒΕ, Βαγγέλης Μυταράς. Δείτε την δήλωσή του και το σκεπτικό της απόφασής του.

fwkika stis fulakes

Στο Κατάστημα Κράτησης Άμφισσας (Φυλακές) μεταφέρεται το σκηνικό των φετινών "Φωκικών" την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Εκεί στις 5 το απόγευμα θα προβληθεί το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Σιωπηλός μάρτυρας» του καταξιωμένου σκηνοθέτη Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου για τους τροφίμους του ιδρύματος.

ekdhlwsh amfissa 1

Σας προσκαλούμε όλους σας την Παρασκευή 15/09/2017 και ώρα 20.30 στην Άμφισσα στην εκδήλωση Υποδοχής της Φλόγας της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών της ΠΟΣΕΑ. Η Λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί με την αρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας,του Δήμου Δελφών,της Περ.Στερεας Ελλαδας(Π.Ε.Φωκιδας),του Γ.Ν. Νοσοκομείου Άμφισσας,της Υπηρ. Αιμοδοσίας ΓΝΑ,του ΕΚΑΒ & του Τμ.Τροχαίας Άμφισσας.

treno lilaia1Την ανάγκη να συνεχίσει να λειτουργεί η σιδηροδρομική γραμμή από την Τιθορέα ως το Λιανοκλάδι και μετά την παράδοση του νέου δικτύου, τονίζουν οι κάτοικοι του Πολυδρόσου του δήμου Δελφών.

Ο γιος του Γιάννη Τραγάκη ήταν το δεύτερο μέσα σε μια βδομάδα Πειραιώτικο «θύμα», αφού περί τα τέλη της προηγούμενης βδομάδας σύμφωνα με καλά ενημερωμένες νεοδημοκρατικές πηγές, «κόπηκε» από τα γαλάζια ψηφοδέλτια και ο πρώην βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.