Τελευταίες Ειδήσεις

Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τη «Μάχη της Πανάσσαρης» (14 Σεπτεμβρίου 1824) διοργανώθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, μετά τη Θεία Λειτουργία, στον Αϊ-Λιά της Βάργιανης, στη Φωκίδα, από το Ιστορικό Φωτογραφικό Αρχείο Νεώτερης Ελλάδας, το Δημοτικό Διαμέρισμα Βάργιανης του Δήμου Δελφών, η Επιτροπή Αποφοίτων του Δημοτικού Σχολείου Βάργιανης και η Επιτροπή Ανέγερσης Μνημείου για τη «Μάχη της Πανάσσαρης».

 Βόλτες με κλεμμένο δίκυκλο, έκαναν δυο ανήλικοι σε περιοχή της Άμφισσας Φωκίδας.

stergios04Θλίψη προκάλεσε στους εργαζόμενους του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού η είδηση του θανάτου του σκύλου που ήταν φύλακας άγγελος εργαζομένων και επισκεπτών από το 2003.

asthe

Βαμμένη στο αίμα είναι η σημερινή ημέρα καθώς μετά το τραγικό δυστύχημα στην Στυλίδα, όπου ένας 25χρονος έχασε την ζωή του στις 7 και πέντε το πρωί, μία ακόμη συνάνθρωπός μας σκοτώθηκε σε τροχαίο.

atiximaskaptiko1

Το ατύχημα έγινε περίπου στις 11:05 το πρωί, την ώρα που το μηχάνημα εκτελούσε εργασίες διάνοιξης δρόμου. 

Πριν ακόμα κάνει τα πρώτα της βήματα ως τραγουδίστρια, η Δέσποινα Βανδή φοίτησε στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αυτή την ιδιότητά της ανέσυρε πριν από λίγες μέρες, όταν μαζί με την όμορφη 16χρονη κόρη της επισκέφτηκε τους Δελφούς.

pyrosvestiko 7 1 1021x580

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε δάσος κοντά στο Σερνικάκι Φωκίδας. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμανε συναγερμός.

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος επιστρέφει στους Δελφούς, τιμώμενος από το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο με τις Τρωάδες του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο των Δελφών στις 6 και 7 Ιουλίου. 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.