Τελευταίες Ειδήσεις

sem1Την κατάρτιση των επιχειρηματιών γύρω από την γαστρονομία της Εύβοιας, την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, την οργάνωση των υπηρεσιών τους επιχειρεί το Επιμελητήριο μέσα από ειδικά σεμινάρια που υλοποιεί σε μεγάλες πόλεις του νομού.

Πρώτος σταθμός ήταν η Κάρυστος, όπου οι επιχειρηματίες άκουσαν από εκπαιδευτές του ΙEK Praxis χρήσιμες συμβουλές για όλα αυτά τα θέματα.

Η κατάρτιση είναι κάτι που λείπει από τους ντόπιους επαγγελματίες. Η έλλειψη γνώσης για σωστή πώληση των προϊόντων και δη των τοπικών είναι εμφανής, όμως οι νεότεροι έχουν αρχίσει ήδη να χτίζουν πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Επόμενος στόχος του Επιμελητηρίου είναι η καθίερωση ενός σήματος που κάνει την Εύβοια γνωστό τουριστικό προορισμό.

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.