Τελευταίες Ειδήσεις

spiti1Το «Σπίτι του Αθλητή» έχοντας ως μοναδικό στόχο να σταθεί δίπλα στους Αθλητές, διοργανώνει τη 2η ημερίδα με θέμα « Διαχείριση της ήττας και της νίκης».


Ενας που τους μεγαλύτερους φόβους τόσο των γονέων όσο και των αθλητών, είναι η αποτυχία σε ένα παιχνίδι. Οι γονείς συχνά αναρρωτιούνται «τι να πούν» ή «πώς να αντιδράσουν» σε μια κακή εμφάνιση του παιδιού τους ή της ομάδας και πώς να διαχειριστούν το συναίσθημα του.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση του αθλητή οποιασδήποτε ηλικίας, καθώς και των γονιών του για το πώς η διαχείριση της ήττας μπορεί να τους κάνει καλύτερους αθλητές και να τους οδηγήσει στη νίκη .

Ολοι οσοι μπαίνουν στο περιβάλλον του οργανωμένου αθλητισμού πρέπει να ξεκινούν από παιδιά τη διαδικασία εκπαίδευσης ουτως ώστε να διδαχθούν σωστά τι σημαίνει επιτυχία, νίκη, ήττα ή αποτυχία.
Θα συμμετέχουν : Ολυμπιονίκες,Παγκόσμιοι πρωταθλητές,προπονητές σε μεγάλες κατηγορίες και η αθλητική ψυχολόγος της εθνικής ομάδας στίβου Φρ.Πάτσου.

patsoy1

athlet kalem1

Αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα, έχει καταφέρει να πανηγυρίσει πέντε σερί ανόδους,όντας ο δεύτερος Έλληνας τεχνικός που καταφέρνει κάτι τέτοιο, ενώ φρόντισε να διατηρήσει, κόντρα σ’ όλα τα προγνωστικά,την Κύμη στη Basket League.
Ο προπονητής Βασίλης Μπρατσιάκος ένας από τους ομιλητές της Ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαίου 2018 στη πόλη της Χαλκίδας.

aind1

Η Ειρήνη Αϊνδιλή, ένα από τα κορίτσια της ομάδας του Ανσάμπλ,που μας έκαναν περήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Σύδνεϋ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαίου στο Περιφερειακό Μέγαρο Χαλκίδας σε συνεργασία με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και με την αθλητική ένωση αστυνομικών Ελλάδος .
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.