Τελευταίες Ειδήσεις

sxol1Να ανοίξει το δημοτικό σχολείο στην Άτταλη που παραμένει κλειστό από το 2011 και να συνεχίσει την λειτουργία του το σχολείο στο Πούρνο του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, ζητούν γονείς, εκπρόσωποι συλλόγων των δύο τοπικών κοινοτήτων και ο δήμαρχος, Γιώργος Ψαθάς.

Για το Πούρνο, το οποίο λειτουργεί ως παράρτημα, και το οποίο εξυπηρετεί περίπου 20 παιδιά, ακούγεται ότι από φέτος δεν θα λειτουργήσει, κάτι που οι γονείς είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν. Για την Άτταλη οι γονείς διεκδικούν την επαναλειτουργία του σχολείου και έχουν στα χέρια τους όλες τις σύμφωνες γνώμες των διευθυντών της εκπαιδευτικής κοινότητας και του περιφερειάρχη Στερεάς, Κώστα Μπακογιάννη. Πάντως, ο δ/ντής Περιφερειακής εκπαίδευης Στερεάς, Χρήστος Δημητρίου, σε συνέντευξή του σήμερα στο μεσημβρινό δελτό ειδήσεων του Star, δήλωσε ότι τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν, καθώς η απόφαση έχει ήδη ληφθεί από το Υπουργείο Παιδείας. 

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.