Τελευταίες Ειδήσεις

ote erga1Σοβαρά έχει τραυματιστεί 33χρονη κοπέλα, όταν με το μηχανάκι της προσέκρουσε σε προστατευτικό στήριγμα σε έργα που γίνονται από τον ΟΤΕ.

Το συμβάν έγινε στις 12.00 τα μεσάνυχτα στο δρόμο Γεωργίου Παπανδρέου, στην έξω Παναγίτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρότατα και από το Νοσοκομείο Χαλκιδας μεταφέρθηκε εσπευσμένως στην Αθήνα στο Γεννηματά.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για εργολαβίες του ΟΤΕ σε πολλούς δρόμους της Χαλκίδας, όπου συγκεκριμένα γίνεται διάνοιξη τάφρων για την αναβάθμιση του δικτύου, γεγονός που προκαλεί τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, διότι οι τάφροι μένουν ανοιχτοί για πολύ μεγάλο διάστημα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ατυχήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Cosmote η εταιρεία έχει ενημερωθεί για την γυναίκα που τραυματίστηκε στην περιοχή της Χαλκίδας, σε σημείο όπου πραγματοποιούνται έργα υποδομής, από ανάδοχο εργολάβο της, και εκφράζει τη μεγάλη της λύπη. Επίσης, η εταιρεία έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες για τη διερεύνηση του συμβάντος.

ote erga2

 

Βίντεο από διάφορα σημεία στη Χαλκίδα από τα έργα που γίνονται για τις ανάγκες του ΟΤΕ

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.