Τελευταίες Ειδήσεις

Μέσα σε ένα ιδιαίτερο συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος η νεκρώσιμος ακολουθία του Σταμάτη Γκάβαλη, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χαλκίδος, κου Χρυσοστόμου, παρουσία της οικογένειάς του, του Περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης απ΄ όλη την Στερεά, βουλευτών και εκπροσώπων φορέων.

Για την ευγένεια, τον καλοκάγαθο χαρακτήρα και την αγάπη του για την οικογένειά του και τον τόπο του, την Εύβοια, μίλησε ο κος Χρυσόστομος. Γι’ αυτά που πρόσφερε στην τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στους νεώτερους, έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, τονίζοντας πως εμείς η αυτοδιοικητική σου οικογένεια θα κάνουμε τα πάντα για να σε δικαιώσουμε. Εκ μέρους της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου Χαλκίδας μίλησε ο πρόεδρος, Γιώργος Μπαντούνας. Ο Σταμάτης Γκάβαλης ήταν περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 54 ετών.

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.