Τελευταίες Ειδήσεις

 

Με μεγάλη οδύνη είμαστε υποχρεωμένοι να αποχαιρετήσουμε σήμερα έναν αγωνιστή της ζωής, της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της παράταξής μας, αλλά πρωτίστως έναν αγαπημένο φίλο, που απρόσμενα έφυγε από κοντά μας, τον Σταμάτη Γκάβαλη.


Ο σύντομος βίος του Σταμάτη ήταν γεμάτος από πλούσια πολιτική και κοινωνική δράση, την οποία χαρακτήριζε η συνέπεια, η μαχητικότητα, η ακάματη δημιουργικότητα και η ενθουσιώδης προσφορά στην κοινωνία της Χαλκίδας και της Εύβοιας, μέσα από όλες τις θέσεις που κατά καιρούς υπηρέτησε.
Από όλα όσα θα μπορούσε να πει κανείς, για την πορεία του, τη δράση, τη συνεισφορά του, αξίζει να τονίσουμε ιδιαίτερα το ήθος και την ευγενική φύση του χαρακτήρα του. Μια ευγένεια σπάνια, πηγαία και ειλικρινής, που αναγνώριζαν φίλοι και πολιτικοί αντίπαλοι σε όλες τις πτυχές της ζωής του και που όσοι είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά, δεν θα λησμονήσουμε ποτέ.
Τα θερμά συλλυπητήρια της οργάνωσής μας προς την οικογένεια του Σταμάτη. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη και παρηγοριά.
Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας

Πέτρος Δ. Ποδάρας

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.