Τελευταίες Ειδήσεις

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του κοινωφελούς έργου της ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου & της υποστήριξης απόρων οικογενειών της περιοχής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, φέτος το καλοκαίρι καλεί το κόσμο να γίνει μια γροθιά με το σύνθημα «Είμαι και εγώ στην Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου».

Σχετικά με το πρόγραμμα των θερινών πολιτιστικών/κοινωφελών δράσεων 2017 της «Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου». Η πρώτη εκδήλωση προβλέπεται να είναι για 5η συνεχή χρονιά παράσταση της θεατρικής ομάδας «Τα Μπουλούκια» την ημερομηνία 30 Ιουλίου 2017 & ώρα 21:00 στα «Σκαλάκια» Αλιβερίου.

Η δεύτερη εκδήλωση προβλέπεται να είναι για 5η συνεχή χρονιά το Διήμερο Φεστιβάλ Αλληλεγγύης τις ημερομηνίες 05-06/08/2017 και ώρες 21:00 & 21:30,αντίστοιχα.Το διήμερο φεστιβάλ θα γίνει στον Κάραβο Αλιβερίου,όπου την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση από την θεατρική & πολιτιστική ομάδα «Τα Μπουλούκια» ενώ την δεύτερη ημέρα θα γίνει παρουσίαση χορευτικών τμημάτων,χορωδίας και μουσική συναυλία με παράλληλη εικαστική έκθεση από δραστηριότητες του ΚΑΠΗ Αλιβερίου και του «Εικαστικού Εργαστηρίου Γαβαλά». Το θέατρο δρόμου στα «Σκαλάκια» Αλιβερίου θα πραγματοποιηθεί με συμβολικό αντίτιμο 3€ & ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά,ενώ το διήμερο φεστιβάλ αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί με είσοδο τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για το κοινό.

Οι φετινές εκδηλώσεις της «Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου» έχουν στόχο την ενίσχυση του κοινωφελούς έργου της ομάδας μας και την υποστήριξη απόρων οικογενειών της περιοχής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Παράλληλα, μέρος των εσόδων των φετινών εκδηλώσεων,από κουπόνια υποστήριξης,θα προσφερθούν στην οργάνωση «Αποστολή Άνθρωπος» η οποία σε συνεργασία με την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου»,το Κ.Υ. Αλιβερίου,το Γεν.Νοσοκομείο Κύμης,τις κοινωνικές υπηρεσίες και τα φαρμακεία του Αλιβερίου παρέχουν μηνιαίως δωρεάν φαρμακευτική κάλυψη σε συμπολίτες μας. Τις εκδηλώσεις υποστηρίζουν & συμμετέχουν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου,σύλλογοι και επαγγελματίες εθελοντές της περιοχής μας.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.