Τελευταίες Ειδήσεις

Την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων στους γιατρούς για τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της χώρας προωθεί άμεσα το Υπουργείο Υγείας, όπως ανακοίνωσε από τη Χαλκίδα ο Υπουργός, Ανδρέας Ξανθός.

Σε περιοδεία που πραγματοποιεί στο νομό, στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και της Χαλκίδας, συναντήθηκε με εργαζόμενους και γιατρούς από το Κέντρο Υγείας της Ιστιαίας και του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Ο Υπουργός κατέγραψε αναλυτικά τις προτεραιότητες σε επίπεδο αναγκών που του έθεσαν, όπως αναμόρφωση οργανισμού του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας, δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου σε αυτό, κάλυψη θέσεων σε ειδικευόμενους γιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στο Κέντρο Υγείας της Κύμης, γιατρούς σε αγροτικά και περιφερειακά ιατρεία για την Κάρυστο και πολλά ακόμη θέματα.

Τη διάθεση να προχωρήσει όλα αυτά, αλλά και την καλή πεποίθηση ότι θα γίνουν σε εύλογο χρονικό διάστημα εξέφρασε ο Υπουργός, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως η κρατική μηχανή, η οποία βραδυπορεί και αντιστέκεται με διάφορους τρόπους, δεν είναι μόνο εμπόδιο για τους πολίτες αλλά και για τους ίδιους τους Υπουργούς. Έχουμε ένα κράτος αποδιοργανωμένο, η ανεπάρκεια του οποίου ακυρώνει την πολιτική, είπε χαρακτηριστικά.

Κοντά του ήταν οι τρεις βουλευτές της Εύβοιας, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, Νίκος Σιόλιας, ο ειδικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, ο δ/κτης της 5ης ΥΠΕ, Νέστορας Αντωνίου.

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.