Τελευταίες Ειδήσεις

Ανεξέλεγκτα συνεχίζει τη δράση της η σπείρα των Αλγερινών που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής της Ριτσώνας. Νέα κρούσματα κλοπών σημειώθηκαν σήμερα 23/6.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε καταγγελία στις αρχές για αρπαγή δύο τσαντών από την πλαζ Αστέρια, ενώ στην παραλία στο Κουρέντι πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω από άνδρες του Λιμεναρχείου Χαλκίδας δύο Αλγερινοί να έχουν κλέψει τσάντα από λουόμενο της περιοχής. Μάλιστα, στελέχη του Λιμεναρχείου είχαν κρυφτεί καλά σε σημεία της παραλίας και μόλις είδαν τη δράση τους, άρχισαν να τους κυνηγούν. Διέφυγε ο ένας. Πιθανότα, πρόκειται για άλλους Αλγερινούς από το Κέντρο της Ριτσώνας. 

Οι τσάντες που εκλάπησαν από τα Αστέρια, βρέθηκαν αργότερα πεταμένες σε δασική περιοχή και φυσικά άδειες. Δυστυχώς, μέλη της σπείρας είχαν συλληφθεί στις 20/6 από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, αλλά η εισαγγελεία έκρινε σκόπιμο να αφεθούν ελεύθεροι, αφού οι δράστες επικαλέστηκαν ότι είναι ανήλικοι. Πάντως από στοιχεία του ρεπορτάζ η ηλικία τους φαίνεται να είναι κοντά στα 20.

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.