Τελευταίες Ειδήσεις

Σύσκεψη της Δήμάρχου Ερέτριας και των συνεργατών της σε θέματα πολιτισμού και προβολής, πραγματοποιήθηκε με τον επιστημονικό συνεργάτη του Δήμου Ερέτριας κ. Γ. Κακαβά Διευθυντού του Εθνικού Νομισματικού Μουσείου και των συνεργατών του.

Αντικείμενο ήταν η ανάδειξη του αρχαιολογικού και πολιτιστικού πλούτου και η σύνδεση του με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και της περιφέρειας, αφού ο Δήμος Ερέτριας με τις αρχαιότητες που διαθέτει και που βρίσκονται σε συνεχή ανασκαφική δραστηριότητα, το σύγχρονο αρχαιολογικό μουσείο, και το μοναδικό αρχαίο θέατρο, του οποίου οι εργασίες αναστύλωσης ξεκινούν άμεσα, τον κατατάσσουν στους σημαντικούς αρχαιολογικούς προορισμούς σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στην συνέχεια των συναντήσεων συζητήθηκε ο σχεδιασμός, ο τρόπος υλοποίησης, για τις πολιτιστικές δράσεις και την προβολή, με έμφαση στις εξελίξεις και τον τρόπο που θα υλοποιηθεί η αναστήλωση του αρχαίου θεάτρου, και η ένταξη του στα δρώμενα του ετήσιου πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου που αποτελεί θεσμό, και πόλο έλξης, επισκεπτών και τουριστών στην περιοχή μας.

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.