Τελευταίες Ειδήσεις

Τα μεγάλα προβλήματα που ανακύπτουν από τη διάβρωση της ακτογραμμής στο δρόμο εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Πλατάνας, που οδηγεί στην ευρύτερη περιοχή, με τελικό προορισμό στο λιμάνι της Κύμης, και που βάζουν σε κίνδυνο καθημερινά ανθρώπινες ζωές, επισημαίνει με επιστολή του προς την Περιφέρεια Στερεάς και τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου ο Λιμενάρχης Κύμης, Ευθύμιος Βέτσικας.

Το εν λόγω κομμάτι, όπως αναφέρει, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα, ενώ οι συνεχείς ζημιές που υφίσταται απαιτούν την αμέριστη προσοχή των οδηγών προκειμένου απλώς να περάσουν αλώβητοι την προαναφερόμενη παραλιακή οδό. Επισημαίνει, ότι αν συνεχισθεί αυτή η «καταστροφή» του οδοστρώματος, η τυχόν αποκατάσταση του από την αρμόδια Υπηρεσία φαντάζει τιτάνια, αφού σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι οριστική, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές συμπολιτών μας.

Ο κος Λιμενάρχης κλείνει την επιστολή του εκφράζοντας την ελπίδα ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει επί μακρόν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, θέτοντας ως πρωτεύον την ασφάλεια των συμπολιτών και ως δευτερεύον την τυχόν τεράστια αναπτυξιακή αξία για την Εύβοια, δεδομένης της ύπαρξης του λιμανιού και των εμπορικών και επιβατικών συνδέσεών αυτού με τη Σκύρο, τις Σποράδες και δυνητικά όλο το Βόρειο Αιγαίο.
Να σημειωθεί ότι το Star μετά από καταγγελίες κατοίκων και επισκεπτών είχε βρεθεί στον συγκεκριμένο δρόμο τον Αύγουστο του 2016, παρουσιάζοντας το πρόβλημα και την επικινδυνότητά του.

 


Καταστραμμένος ο κεντρικός δρόμος της Πλατάνας από LAMIASTARGR

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.