Τελευταίες Ειδήσεις

Συνέλευση και διαμαρτυρία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Θεραπευτήριο Χρονιών Παθήσεων Εύβοιας  στην Αυλίδα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι αύριο Τετάρτη.

Συγκεκριμένα διαμαρτύρονται: Για την τραγική έλλειψη Προσωπικού: Νοσηλευτικό Προσωπικό: Πρωινή βάρδια 3 Εργαζόμενοι  για 65 περιθαλπόμενους, Απογευματινή βάρδια 2 εργαζόμενοι για 65 περιθαλπόμενους και Νυχτερινή βάρδια 2 εργαζόμενοι για 65 περιθαλπόμενους.

2)            Μαγειρείο-Κουζίνα: Πρωινή βάρδια 2 εργαζόμενοι , Απογευματινή βάρδια 1 εργαζόμενος για 65 περιθαλπόμενους.

3)            Τεχνική Υπηρεσία: 1 εργαζόμενος.

4)            Πλυντήρια:  Πρωινή βάρδια 1 εργαζόμενος και Απογευματινή βάρδια  δεν υπάρχει.

5)            Φυλάκιο-Τηλεφωνείο Πρωινή βάρδια: Δεν υπάρχει εργαζόμενος. Απογευματινή και Νυχτερινή βάρδια από 1 εργαζόμενο.

6)            Διοικητικές Υπηρεσίες: Μεγάλη έλλειψη Διοικητικού Προσωπικού.

7)            Για την ελλιπή  προμήθεια Τροφίμων.

8)            Για την ελλιπή  προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης.

9)            Για την ελλιπή προμήθεια φαρμακευτικού υλικού.

10)          Για τα προβλήματα προμήθειας ειδών συντήρησης των μονίμων εγκαταστάσεων και μηχανημάτων κλιματισμού.

11)          Για την έλλειψη Ιματισμού και Υποδημάτων των περιθαλπομένων και εργαζομένων.

12)          Για τις εισαγωγές νέων περιθαλπομένων.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους διαμαρτύρονται και ευελπιστούν μέσα από τη ΦΩΝΗ των εργαζομένων,  να ανοίξει τα αυτιά της η Διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία μέχρι και σήμερα παρόλο τις συνεχόμενες προσπάθειες  να επικοινωνήσουν μαζί της, δεν έχει σταθεί εφικτό. Τέλος ελπίζουν η Διοίκηση του ΚΚΠΠΣΕ να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων, έτσι ώστε ΜΑΖΙ να λύσουμε τα υπάρχοντα προβλήματα πού μας απασχολούν και τα οποία δυσχεραίνουν την εύρυθμη λειτουργία του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Εύβοιας, για την αποφυγή δυσάρεστων αποτελεσμάτων για τους περιθαλπόμενους αλλά και για τους εργαζόμενους του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Εύβοιας.

 

comments powered by Disqus
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.