fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

pita9Αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα με απονομή βραβείων στους επιχειρηματίες που κατάφεραν μέσω δύσκολων συνθηκών ν’ αναπτυχθούν και να προσφέρουν πολλά στην οικονομία του τόπου ήταν η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρoνιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου της Εύβοιας.

Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Amaronda Resort στην Ερέτρια το προεδρείο και το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου πραγματοποίησε μία γιορτή για τον επιχειρηματικό κόσμο την οποία ευελπιστεί να καταστήσει θεσμό. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η δημοσιογράφος Λένα Παρασκευά.

Η απονομή των τιμητικών πλακετών σε επιχειρηματίες, αλλά και σε πρόσωπα και σε συλλόγους του συνδικαλιστικού φορέα και του πολιτισμού έγινε από τους Γενικούς Γραμματείς Ανάπτυξης, Νησιωτικής Πολιτικής και Λιμενικής, καθώς επίσης και από εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄ βαθμού και άλλων φορέων.
Το πρώτο βραβείο παρέλαβε η εταιρεία ΔΙΡΦΥΣ ΑΕ, η οποία αύξησε τον κύκλο εργασιών της κατά 70%, και υπερδιπλασίασε τα κέρδη της.

Ακολούθησαν οι εταιρείες VRINOTIS WINES, η οποία εξάγει το προϊόν της σε οχτώ χώρες και έχει βραβευτεί με χρυσά μετάλλια στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης.

Η Μαρμαροδομική Σκύρου η οποία διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και αισθητικής του μαρμάρου που επεξεργάζεται και διαθέτει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα εκπαιδευτήρια Κυράνα τα οποία λειτουργούν από το 1964 και για 55 χρόνια παρέχουν γνώση και ζωντανή παρουσία στον χώρο της εκπαίδευσης.

Το ζαχαροπλαστείο Παπαλιόλιος, ο οποίος από το 1967 δραστηριοποιείται στη μεταποίηση νωπού γάλακτος πρόβειου και αγελαδινού, για την παρασκευή και εμπορία χειροποίητου ιταλικού παγωτού, γλυκών και σύντομα παραδοσιακού γιαουρτιού.

Και την εταιρεία ACTION SECURITY η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των συστημάτων ασφάλειας και διαθέτει ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο μεταξύ αυτών τα υπουργεία Παιδείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, νοσοκομεία. Φυλακές και άλλα δημόσια κτήρια.
Εκτός από τις εταιρείες το επιμελητήριο βράβευσε τον Νίκο Γκαβέτα ο οποίος εκτός από την εμπορική του δραστηριότητα διακρίνεται για τους συνδικαλιστικούς του αγώνες και τη δημιουργία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας και της ¨Ένωσης Εμπόρων Υγρών Καυσίμων.

Για την προσφορά του στον χώρο του πολιτισμού τιμητική πλακέτα έλαβε ο Σύλλογος Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας Τ’ αλωνάκι, το οποίο μεταξύ άλλων έχει παρουσιάσει τη μουσικοχορευτική παράδοση της Εύβοιας σε όλες τις Ηπείρους.

 

Η βραδιά έκλεισε με τις βραβεύσεις του εισηγητή της ιδέας της Ρεγγάτας, Θεοδόση Γεωργουλόπουλο, και των υπολοίπων φορέων που την στήριξαν.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.