STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

aimodosΤο μήνυμα της 8ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων ακούστηκε δυνατά...


Γι ακόμη μια φορά ο τόπος έδωσε το στίγμα της κοινωνικής του ευαισθησίας ... Οι κάτοικοι του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξη τους στην Εθελοντική Αιμοδοσία που είναι το υπέρτατο αγαθο της ελληνικής κοινωνίας , συνεχίζοντας να ανεβάζουν τον πήχη της προσφοράς αίματος.


Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων : αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εθελοντές Αιμοδότες του Δήμου και όχι μόνο , που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της 8 ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 , έσπευσαν να δώσουν αίμα για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου.


Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:


Αγαπητοί Αιμοδότες , Σας εκφράζουμε την ευγνομωσύνη μας , για την αλληλεγγυη και την προσφορά σας !!! Καταφέρατε να ενισχύσετε το ανθρωπιστικό έργο της Αιμοδοσίας του οποίου το υλικό είναι ο άνθρωπος και η θέληση για προσφορά . Στείλατε το πιο όμορφο μήνυμα ...ότι υπάρχουν προβλήματα που λύνονται προσφέροντας ...αφού ο καθένας ξεχωριστα πρόσφερε στο συνάνθρωπο του το πολυτιμότερο αγαθο ...την ΥΓΕΙΑ !!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας του τμήματος Αιμοδοσίας , χάρη στους οποίους γίνεται πραγματικότητα κάθε φορά αυτή η προσπάθεια . Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια , γιατί σεβόμενοι τις ανάγκες και την εργασία των αιμοδοτων ξεκίνησαν νωρίτερα απο την προκαθορισμένη ώρα , αψηφησαν ακόμα και την διακοπή ρεύματος που έγινε για λίγο και δεν σταμάτησαν λεπτό μέχρι να εξυπηρετηθεί κι ο τελευταίος αιμοδότης .Η συμβολή τους σπουδαία και τους αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ !!!
Επίσης θερμές ευχαριστίες στους Ιατρούς : Δημήτριο Αρτσιτά , Βασίλειο Γκουζίνη , Γεώργιο Φώτο και Ευάγγελο Τριανταφύλλου οι οποίοι σε συνεργασία με τη γιατρό της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων : Αφέντρα Σοφία ,εργάστηκαν πρόθυμα ακούραστα με υπέρμετρο ζήλο . Κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε να είναι η διαδικασία ευχάριστη για τον κάθε Αιμοδότη και δεν έχασαν λεπτό το χιούμορ τους και το χαμόγελο τους.
Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για τις όμορφες στιγμές που μοιραζόμαστε,κυρίως όμως σας ευχαριστούμε γιατί ενώσατε τα χέρια σας σφιχτά με τα δικά μας για να φτιάξουμε ένα κόσμο απο ΑΓΑΠΗ κι ΕΛΠΙΔΑ.
Θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε την ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ , τον ιδιοκτήτη κύριο Χαράλαμπο Κωνσταντάκη ,για την στήριξη του και στην 8η Εθελοντική Αιμοδοσία , αλλά και για την συνεχή υποστήριξη του σε κάθε Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε μέχρι σήμερα . Στέκεστε πλάι μας κι έχετε συνεισφέρει τα μέγιστα στην εκπλήρωση των δραστηριοτήτητων μας .
Απο την πρώτη στιγμή υπήρξατε ευαισθητοποιημένος αρωγός και αποδέκτης .
Με την συμμετοχή , την στήριξη ,την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες σας συμβάλλατε καθοριστικά .

ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ ....ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , που μέσα του υπάρχει μόνο ευγνωμοσύνη για την τόσο μεγάλη υποστήριξη !!!

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας , για την διάθεση προιόντων τους :
- Εταιρεία ΔΙΡΦΥΣ
- Δημοσθένης Βαλαής
- Λάμπρος Γραμματικός
- Αντώνης Νάνος
- 5φ
- Ημίωρο
- SUPER MARKET ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
- Ηλίας Κουνής και Νικήτας Γεωργουσόπουλος
Γιατί αγνοώντας την δυσκολία των καιρών συνέβαλλαν καθοριστικά με την ανταπόκριση και τις ευγενικές χορηγίες τους , δείχνοντας αγάπη και αλληλεγγυη προς τον συνάνθρωπο .
Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε όσους εργάστηκαν εθελοντικά με προθυμία και ζήλο , βάζοντας ένα λιθαράκι για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση της 8ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων . Εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχασαν στιγμή το χαμόγελο τους και στήριξαν με το δυναμισμό τους όλη αυτή την προσπάθεια .
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και μεσα απο την καρδιά μας για την πολυτιμη συμβολή σας με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί ....είναι όμορφο τόσοι πολλοί άνθρωποι και τόσο διαφορετικοί να μοιράζονται το ίδιο όνειρο !!!

Με εκτίμηση
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
Με εκτίμηση Επιτροπή Αιμοδοσίας Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων

Σχόλια (0)

Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Γράψε το σχόλιό σας

  1. Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Εικόνες (0 / 4)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.