Τελευταίες Ειδήσεις

dwennΗ KGreen του Ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ αποτελεί το επιστέγασμα της εξέλιξης της τεχνογνωσίας και της ηγετικής θέσης του Όμιλου εδώ και 50 χρόνια, στον κλάδο των «πράσινων υπηρεσιών» για την εξοικονόμηση και τη διαχείριση της ενέργειας στα κτήρια.

lets2Τα νέα σχέδια της φετινής δράσης με θέμα Εθελοντισμός και Νεολαία ανέπτυξαν τα μέλη της Οργανωτικής Ομάδας Εθελοντών της Πανελλαδικής εκστρατείας Let’s do it Greece σε συλλόγους και φορείς από τη Χαλκίδα.

kadoi1Τέθηκε σε λειτουργία το πρώτο πιλοτικό, υπόγειο σύστημα συμπίεσης συλλογής απορριμμάτων στο κέντρο της Χαλκίδας.

limenarΝεκρός στα νερά της θαλλάσιας περιοχής του Ωρωπού εντοπίστηκε 67χρονος ψαροντουφεκάς. Τις έρευνες ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας από ενημέρωση που έλαβε από την σύζυγο του 67χρονου, η οποία είχε ανησυχήσει, γιατί η ώρα είχε περάσει και ο άντρας της δεν είχε φτάσει ακόμη στο σπίτι.

dieuthintis pezikouΕθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Μαρτίου, ο νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Πεζικού του ΓΕΣ, υποστράτηγος Γεώργιος Λιάκος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Σχολής Πεζικού Χαλκίδας, ταξίαρχο Γεώργιο Μπικάκη.

epal4Τις εμπειρίες που αποκόμισαν από το ταξίδι τους στην Κύπρο, στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας Erasmus+ παρουσίασαν καθηγητές και μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

ekthesi8Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο Γέφυρα στον Χρόνο παρουσιάζει στη Δημοτική Πινακοθήκη Χαλκίδας, Δημήτρης Μυταράς, ο λαϊκός ζωγράφος Νώντας Ρεντζής.

dentra1Από σκουπιδότοπο θέλησαν να μετέτρεψαν το χώρο σε αλσύλλιο, αλλά τους πρόλαβαν οι κλέφτες. Στην Δροσιά Χαλκίδας οι μαθητές του Γυμνασίου σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και τον Αντιδήμαρχο, Σωτήρη Γεωργίου, αφού καθάρισαν χωράφι του Δασικού Συνεταιρισμού στην περιοχή Νέο Περιβόλι, το φύτεψαν με 55 περίπου δέντρα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.