Τελευταίες Ειδήσεις

Έντονα διαμαρτύρονται μαθητές και γονείς του Γενικού Λυκείου Βασιλικού μετά την απόφαση της Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης να μην λειτουργήσει το σχολείο τους ως εξεταστικό κέντρο στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και τα παιδιά τους να μεταφερθούν σε αντίστοιχο της Χαλκίδας.

Στην αποκατάσταση τμημάτων του οδοστρώματος στον εθνικό δρόμο “Γ. Παπανδρέου” (Χαλκίδας – Ν. Αρτάκης), προχωρά το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων.

‘Αμεσα τις διαδικασίες για την κατοχύρωση της μοναδικής ποικιλίας αποξηραμένου σύκου Ταξιάρχη Εύβοιας δεσμέυστηκε ότι θα ξεκινήσει ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης.

Ξεκινούν από την 1η Μαίου με διάρκεια 15 ημερών οι εαρινές εκπτώσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωης της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας η Κυριακή 7 Μαίου για την λειτουργία των καταστημάτων είναι προαιρετική.

Την συμμετοχή όλων των εργατών και των πολιτών στην απεργιακή κινητοποίηση της Πρωτομαγιάς στο Στρογγυλό Χαλκίδας στις 10,30 το πρωί ζητούν τα μέλη του ΠΑΜΕ Εύβοιας.

Από κατοίκους και εκπροσώπους φορέων γέμισε η κεντρική πλατεία της Καρύστου που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν κατά του σχεδίου των δασικών χαρτών και την επέκταση των αιολικών πάρκων στην περιοχή της Νότιας Καρυστίας.

Έντονα διαμαρτύρονται οι γονείς του Γενικού Λυκείου Βασιλικού μετά την απόφαση της Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης να μην λειτουργήσει το σχολείο τους ως εξεταστικό κέντρο στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και τα παιδιά τους να μεταφερθούν σε αντίστοιχο της Χαλκίδας.

Ένα παιδάκι δύο ετών από περιοχή της Χαλκίδας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, αφού κατάπιε χάπι του πατέρα του.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.