Τελευταίες Ειδήσεις

49dfd7224babb7f0af2d2ab0d5000975 XL

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Τρίτη 21 Αυγούστου 2018, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

ampeli1Τρία χρόνια έχει να λάβει έσοδα από το χωράφι του αμπελουργός από την Ριτσώνα. Οι πρόσφυγες από το Κέντρο Υποδοχής όχι μόνο ρημάζουν τα σταφύλια, αλλά του καταστρέφουν και το αμπέλι με αποτέλεσμα πολλές φορές να ξεραίνεται και να χρειάζεται διπλά έξοδα για την αποκατάστασή του.

eretria1Ένα από τα πιο κρίσιμα ραντεβού για την αξιοποίηση του Νησιού των Ονείρων στην Ερέτρια αναμένεται να έχει στα μέσα του Σεπτέμβρη με την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου η δήμαρχος, Αμφιτρίτη Αλημπαντέ.

faros2Έχει περάσει ένας αιώνας από τότε που ο φάρος της Χαλκίδας πρωτοάναψε το φως του και στέλνει σήματα στα καράβια που περνούν από την περιοχή.

paralia1

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι στην παραλία του Αγίου Νικολάου στην Αιδηψό.

limeniko

Ένα ναυτικό μίλι, νότια του λιμενοβραχίονα της Κύμης, εντοπίστηκε και περισυνελέγη σώα από πλωτό σκάφος του λιμενικού η 21χρονη κολυμβήτρια που αγνοείτο από τα ξημερώματα.

limeniko ereynes 0Σε εξέλιξη είναι έρευνες του λιμενικού σώματος, για τον εντοπισμό μιας 21χρονης κολυμβήτριας,

farosΤη δυνατότητα να επισκεφθούν 27 φάρους στην ελληνική επικράτεια θα έχουν οι πολίτες την Κυριακή 19 Αυγούστου, με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας φάρων.

Παράλληλα θα ενημερωθούν για τη σημασία των φάρων και των υπόλοιπων ναυτιλιακών βοηθημάτων στη ναυσιπλοΐα καθώς και για την προσφορά των φαροφυλάκων.

Οι φάροι που μπορεί να επισκεφθεί το κοινό στην Εύβοια από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ την Κυριακή 19 Αυγούστου είναι ο φάρος της Κακής Κεφαλής και ο Φάρος της Βασιλίνας στην Αιδηψό.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.