Τελευταίες Ειδήσεις

Γέμισαν από κόσμο φέτος το καλοκαίρι τα καταλύματα και τα καταστήματα της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια.

Πέντε άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους που εργάζονται στις Ομοσπονδίες του Επιμελητηρίου της Εύβοιας με βάση το νέο επιμελητηριακό νόμο που ψηφίζεται τον Σεπτέμβρη.

Στις εισαγγελικές αρχές έχει καταφύγει ο δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας για να τιμωρηθεί ομάδα δημοτικών συμβούλων που για μήνες εμπόδιζαν την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2017.

Για την μεγάλη γιορτή της Παναγίας της Φανερωμένης ετοιμάζονται οι Αρτακινοί στην Εύβοια.

Χειροπέδες στον ληστή οδηγών ταξί που το τελευταίο διάστημα είχε τρομοκρατήσει τους επαγγελματίες στη Ν.Αρτάκη Εύβοιας, πέρασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Λύση για την συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων στη Χαλκίδα ψάχνει να βρει η Περιφέρεια Στερεάς μαζί με το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, μετά και την ανακοίνωση της Αναπληρώτριας Υπουργού, Θεανώς Φωτίου, ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να το συνεχίσει.

Στιγμές από την εγκατάσταση των προσφύγων της Μικράς Ασίας στην Νέα Αρτάκη Χαλκίδας, έζησε ο κόσμος που βρέθηκε στην εκδήλωση «Προσφύγων Μνήμες» που πραγματοποίηθηκε από τον Σύλλογο Ανάπαλη στην περιοχή του λιμανιού.

Σε Νοσοκομεία της Αθήνας και σοβαρά τραυματισμένοι κατέληξαν δύο νεαροί Αλβανοί που πιάστηκαν στα χέρια χθες το βράδυ με ομάδα ROMA.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.