Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλη φωτιά από τις 9.00 το βράδυ σε αποθήκη με άχυρα στον Μαλακώντα.

Παραμένει τελικά σε λειτουργία το τμήμα Γεωπονίας στο ΕΠΑΛ Κονιστρών στην Εύβοια, το οποίο επρόκειτο να κλείσει καθώς δεν διέθετε τον απαιτούμενο αριθμό μαθητών και είχε προκαλέσει αντιδράσεις και την κατάληψη του σχολείου.

keddy1Με στόχο την εύρεση και την καλλιέργεια νέων μεθόδων για μαθητές με δυσλεξία πραγματοποίηθηκε διεθνής ημερίδα στη Χαλκίδα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

kolobrex1Την επιδότηση εκτάσεων στον υγροβιότοπο Λιβάδι ή Κολοβρέχτης καταγγέλλουν τα μέλη της Ομάδας Πολιτών για τη διάσωσή του.

epimel1Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ευβοίας θα διεξαχθούν στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εκλογικής επιτροπής.

poyrno1Συνάντηση με τον ίδιο τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, είχε χθες αντιπροσωπεία γονέων και συλλόγων από το Πούρνο Ευβοίας.

panagia1Για εικοστή πέμπτη συνεχή χρονιά, πρόκειται να πραγματοποιηθούν, με τη Χάρη του Θεού στην Πόλη της Χαλκίδος και συγκεκριμένα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, οι εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Προστάτου Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ».

mhtrop sikel1Στο άμεσο ενδιαφέρον του Κεντρικού Αρχαιολογικού Μουσείου να προωθήσει την μελέτη που έχει γίνει για την αναστήλωση της ιστορικής Ιεράς Μονής, Οσίου Νικολάου του Σικελιώτη, ελπίζει ο Μητροπολίτης Χαλκίδας, κος Χρυσόστομος, ώστε να προλάβουν μία μελλοντική κατάρρευσή του.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.