Τελευταίες Ειδήσεις

node fysaer1«Ο ρόλος του Φυσικού Αερίου στο ενεργειακό ισοζύγιο της Ελλάδας - Μοχλός Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας» ήταν το θέμα της εκδήλωσης του Τομέα Υποδομών της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας.

avadon1Στο Δήμο Χαλκιδέων θα πρέπει να απευθύνονται από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου κάτοικοι και επιχειρηματίες που κατοικούν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά επί της οδού Αβάντων στη Χαλκίδα, για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης ή τη μεταφορά βαρέων αντικειμένων (π.χ. μετακόμιση), προκειμένου να παραλάβουν κλειδιά για το άνοιγμα των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων (μπάρες), προκειμένου να γίνει η διέλευση του βυτίου καυσίμων ή άλλου φορτηγού μεταφορών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μία ημέρα νωρίτερα να απευθύνονται είτε στο Δημαρχείο επί της οδού Φαρμακίδου 15 στην παραλία Χαλκίδας (τηλ. 2221351178) είτε στο Δημοτικό Κτίριο Υπηρεσιών στην οδό Ληλαντίων & Μεγασθένους (τηλ. 2221355182), για να αιτούνται τη χρήση των σχετικών κλειδιών.

kanapitsa1Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι εργασίες στο Αλιευτικό Καταφύγιο της Καναπίτσας. Πρόκειται για το έργο «Ενίσχυση λιθορριπής προστασίας του Βόρειου Λιμένα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Χαλκίδας».

Ναρκωτικά από την Αθήνα προμηθεύονταν 41χρονος από τη Χαλκίδα και στη συνέχεια τα διακινούσε στην περιοχή.

Η κακοκαιρία που επικρατούσε στην Εύβοια, ανάγκασε τους αρμόδιους για την εκλογική διαδικασία να μεταφέρουν την κάλπη από την Στενή στα Ψαχνά, ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν όσοι βρίσκονται στην γύρω περιοχή. Κατά τα άλλα η εκλογές πραγματοποιήθηκαν ομαλά με ικανοποιητική προσέλευση.

Στις δυο ηλικιωμένες που προσπάθησε να εξαπατήσει ένα ζευγάρι απατεώνων που παρίσταναν τους εφοριακούς, η μια «τσίμπησε» το δόλωμα και τους έδωσε χρήματα. Η άλλη, όμως, αποδείχθηκε... καλά διαβασμένη και, αφού τους έδιωξε κακήν κακώς, ειδοποίησε την Αστυνομία.

arxaiol moysathinΣυνεχίζει τις ξεναγήσεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους η Εταιρεία Πολιτισμού Χαλκίδας, κατά την διάρκεια ημερών που η είσοδος είναι δωρεάν.

atm2Η σπείρα των ATM χτύπησε και πάλι.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.