Τελευταίες Ειδήσεις

Ανησυχία δημιουργεί στον ιατρικό κλάδο του νοσοκομείου Καρπενησίου η επικείμενη αποχώρηση 5 γιατρών από νευραλγικές κλινικές του νοσηλευτικού ιδρύματος. Σύμφωνα με τον δ/ντη της Παθολογικής Δημήτρη Καρατσίκη, οι συγκεκριμένοι γιατροί εκμεταλλεύονται την δυνατότητα του νόμου περί 5ετίας, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει μέριμνα από το Υπουργείο Υγείας ώστε, η συμπλήρωση των κενών θέσεων να προηγείται της μετάθεσης των γιατρών.

Σχόλια (3)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
  1. Τσιλίκας Κωνσταντίνος

Μετά την αύξηση ορίου ηλικίας στα 55 όλο και κάποιος απογοητευμένος ιδιώτης μπορεί να αναζητήσει θέση στο ΕΣΥ. Στο μεταξύ νέοι καταρτησμένοι ιατροί με όραμα και όρεξη για δουλειά φεύγουν άρον άρον στο εξωτερικό!

 
  1. Δρ Απόστολος-Γεώργιος ι. Σοφός

Το όριο ηλικίας δεν ίσχυε μέχρι τώρα για τις άγονες περιοχές. Τώρα καταργείται και για τις υπόλοιπες. Άρα ακόμα ένα κίνητρο υπέρ των δυσπρόσιτων περιοχών κόβεται...

 
  1. Δρ Απόστολος-Γεώργιος Ι. Σοφός

Προκηρύσσονται με απόφαση του ΥΥ 4 θέσεις γιατρών ΕΣΥ στη θέση των αποχωρούντων τον Μάιο και ακόμα 2 θέσεις για το ΤΕΠ του ΓΝ Καρπενησίου.

 
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.