Τελευταίες Ειδήσεις

Στο πειθαρχικό συμβούλιο της περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης Στερεάς, βρέθηκε το πρωί η μοναχή Φεβρωνία, για να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή για τις πλασματικές εγγραφές που πραγματοποίησε στο ΕΠΑΛ Δυτικής Φραγκίστας.

Όπως είπε, έπραξε το καθήκον της για να μην κλείσει το συγκεκριμένο σχολείο για το οποίο είναι υπεύθυνη τα τελευταία 16 χρόνια. Η συγκεκριμένη μοναχή, βρέθηκε στη δύσκολη θέση να “απολογηθεί” και να δικαιολογήσει την πράξη της, μετά από καταγγελία του προϊσταμένου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ευρυτανίας. Στο πλευρό της καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Δούμας. Τελικά το πειθαρχικό συμβούλιο με ψήφους 3 κατά και 2 υπέρ, γνωμοδότησε ότι η μοναχή Φεβρωνία δεν πρέπει να ασκεί τα καθήκοντα της στο συγκεκριμένο σχολείο ως διευθύντρια. Την τελική απόφαση αναμένεται να λάβει μέχρι τον Σεπτέμβριο, ο διευθυντής εκπαίδευσης περιφέρειας Στερεάς.

 

Δείτε τι υποστήριξε η μοναχή Φεβρωνία και ο δικηγόρος της

 

 

{media id=18662,layout=solo}

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.