Τελευταίες Ειδήσεις

Το πρώτο χιόνι που έπεσε το πρωί  της Παρασκευής στο Βελούχι και έφερε αισιοδοξία για την φετινή σαιζόν στους υπευθύνους του Χιονοδρομικού Κέντρου, αλλά και στους επαγγελματίες του τουρισμού, ήρθε ακριβώς την ώρα που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο ΣΑΛΕ και τους αναβατήρες.

Στην ολική ανάπλαση  του δημοτικού σταδίου Καρπενησίου προχωρά η Δημοτική Αρχή με πλήρη αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού, ενεργειακή  αναβάθμιση των κλειστών αθλητικών χώρων αλλά

Την εμφάνισή της έκανε και πάλι η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι, αφού η πλειοψηφία των νοικοκυριών χρησιμοποιεί  τζάκι ή ξυλόσομπες  για την θέρμανση, μιας και το πετρέλαιο θέρμανσης «πέταξε»  πάνω από το 1 ευρώ το λίτρο, ενώ ακόμη το τοπίο είναι  θολό,  σε ότι αφορά την επιδότηση και τους δικαιούχους.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η απόφαση του αρμόδιου συμβουλίου των Φυλακών Κορυδαλλού να χορηγήσει διήμερη άδεια στον καταδικασθέντα 11 φορές σε ισόβια κάθειρξη,  βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.