Τελευταίες Ειδήσεις

Την τοποθέτηση 13 ιατρών οπλιτών θητείας σε πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία, περιφερειακά ιατρεία  και κέντρα Υγείας , σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής 'Αμυνας Φώτη Κουβέλη, σε υλοποίηση σχετικών αιτημάτων του υπουργείου Υγείας.

ι

Σε επιφυλακή αρχές και κάτοικοι στο Καρπενήσι για τον χείμαρρο Κλαρωτό, που μπλόκαρε από φερτές ύλες, εξαιτίας των τελευταίων έντονων βροχοπτώσεων.

Λαμπρή υποδοχή επεφύλαξε κλήρος και λαός στο Καρπενήσι στην εικόνα της Παναγίας της Στάνας, που είναι σημείο αναφορά για τα Άγραφα.

Θετική στην προοπτική της προσάρτησης της Σχολής Δασοπονίας Καρπενησίου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η δ/ντρια της Σχολής και κοσμήτορας Αναστασία Παντέρα, γιατί όπως εξηγεί στον starfm έχουν πολλά κοινά στο αντικείμενο των σπουδών και της έρευνας.

Ανησυχία δημιουργεί στον ιατρικό κλάδο του νοσοκομείου Καρπενησίου η επικείμενη αποχώρηση 5 γιατρών από νευραλγικές κλινικές του νοσηλευτικού ιδρύματος. Σύμφωνα με τον δ/ντη της Παθολογικής Δημήτρη Καρατσίκη, οι συγκεκριμένοι γιατροί εκμεταλλεύονται την δυνατότητα του νόμου περί 5ετίας, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει μέριμνα από το Υπουργείο Υγείας ώστε, η συμπλήρωση των κενών θέσεων να προηγείται της μετάθεσης των γιατρών.

Τον ιδανικό καιρό για σκι, εκμεταλλεύτηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο, πολλοί επισκέπτες της Ευρυτανίας και έσπευσαν για καταβάσεις στις πλαγιές του Βελουχιού. Ικανοποιημένη για την φετινή σαιζόν που ήταν η καλύτερη των τελευταίων τεσσάρων ετών,

Συνάντηση με τον δήμαρχο Καρπενησίου είχε μεταξύ άλλων το πρωί στην Ευρυτανική πρωτεύουσα, ο νέος αστυνομικός δ/ντής της Περιφέρειας Στερεάς Μιλτιάδης Πουρσανίδης, όπου ενημερώθηκε για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο νομό.

View the embedded image gallery online at:
https://tvstar.gr/evrytania-articles#sigProId47b854fbf2

Ψηλά στις προτιμήσεις των μαθητών της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Ελλάδας είναι το Καρπενήσι για τις 3ήμερες σχολικές εκδρομές, που έσωσαν τον φετινό χειμώνα τον τουριστικό κλάδο και στην Ευρυτανία, σύμφωνα με τους ξενοδόχους και τους τουριστικούς πράκτορες.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.