Τελευταίες Ειδήσεις

Γέμισαν με κυψέλες μελισσών, πολλοί δρόμοι στην Ευρυτανία ακόμη και τμήματα της εθνικής οδού, με αποτέλεσμα να πληθαίνουν τα παράπονα και οι καταγγελίες διερχόμενων οδηγών .

Μεγαλώνει το κύμα αντιδράσεων από φορείς, κινήσεις και οικολογικά δίκτυα, κατά των ανεμογεννητριών στα Άγραφα, μετά το πράσινο φως που έδωσαν τα αρμόδια Υπουργεία, για δυο αιολικά στην κορυφο-γραμμή των Αγράφων.

Μια εξαιρετική ερευνητική εργασία για τα 100 χρόνια λειτουργίας του Γυμνασίου Καρπενησίου παρουσιάστηκε σε εκδήλωση των Γενικών Αρχείων

Παραμένουν οι ελλείψεις σε προσωπικό και οχήματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας που αυξήθηκαν με την αναδιάρθρωση, που έφερε λουκέτα σε πολλούς αστυνομικούς σταθμούς.

Την πιο γλυκιά διάκριση πήρε το μέλι ελάτης της Ευρυτανίας με το brand name «melite», στον φετινό διεθνή διαγωνισμό

17 λέσχες μοτοσικλετιστών, με πάνω από 1200 άτομα θα βρίσκονται από αύριο στο Καρπενήσι, για το δεύτερο, διήμερο αντάμωμα φίλων μοτοσικλέτας.

f970e4a3844917ab978ee7a4d4a570c9 XL

40χρονος Έλληνας αναστάτωσε την αστυνομία και τους συγχωριανούς του.

Τον ναό του μάρτυρα Λεωνίδη στο Κλαυσί Καρπενησίου, το σημαντικότερο υλικό τεκμήριο και μοναδικό ανασκαμμένο μνημείο της παλαιοχριστιανικής περιόδου στην Ευρυτανία,

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.