Τελευταίες Ειδήσεις

syllogos evrytanon amerikisΣτο 23ο Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής « Το Βελούχι» παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του Δήμου Καρπενησίου ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Ανάπτυξης ο κ. Παναγιώτης Κατσούδας,

Με κάθε τρόπο στέκεται αρωγός στις ανάγκες των πολιτών η μητρόπολη Καρπενησίου, για αυτό και προχώρησε στην σύσταση τράπεζας αίματος,  αλλά και στην ανακατασκευή των παιδικών κατασκηνώσεων στη Δυτική Φραγκίστα Ευρυτανίας.

Σε απόγνωση ο κτηνοτρόφος από τα Άγραφα που έχασε ολόκληρο το κοπάδι του από τους κεραυνούς.

image001

Μία από τις τρεις κορυφαίες θέσεις διάκρισης κατέκτησε το Καρπενήσι στον Διεθνή Aρχιτεκτονικό Διαγωνισμό «UIA Friendly and Inclusive Spaces Awards – Φιλικοί και Ανοιχτοί Χώροι σε όλους» που διεξάγεται κάθε τρία χρόνια από την «International Union of Architects – Διεθνή Ένωση Αρχιτεκτόνων». Ο Δήμος Καρπενησίου απέσπασε βραβείο στον τομέα «Public Space - Δημόσιος Χώρος», συμμετέχοντας με το έργο της Ανάπλασης του εμπορικού του κέντρου.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.