Τελευταίες Ειδήσεις

romanos1

 

Με σκωπτικό και εύστροφο χιούμορ απάντησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, στην πολιτική αντιπαράθεση που είχε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Αυλωνίτου.

Σχολιάζοντας την προσπάθεια της να πείσει τους τηλεθεατές για την «άνθιση» της ελληνικής οικονομίας, ο Νίκος Ρωμανός δεν κρατήθηκε: «Θέλω να υποστηρίξω την κυρία Αυλωνίτου. Πράγματι υπάρχει ένας τομέας στον οποίον παρατηρείται ανάπτυξη. Και αυτός είναι ο τομέας της βιομηχανίας. Γιατί έχουν φτιάξει μια βιομηχανία κατασκευής νέων γραμματέων και νέων κρατικών φορέων».

Όσον αφορά στο «μασάζ» Τσίπρα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου ήταν ιδιαίτερα καυστικός: «Δεν χρειάζεται κανένα μασάζ. Καλύτερο μασάζ από αυτό που κάνουν οι καρέκλες τους στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει. Έχετε δει κάτι καρέκλες που έχουν στα αεροδρόμια και κάνουν μασάζ; Αυτό μου θυμίζουν…»

πηγή : politik.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.