Τελευταίες Ειδήσεις

alexandros1

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Πανελλαδική εκστρατεία ευαισθητοποίησης με αφετηρία την Κοζάνη για συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να σωθεί ο 12χρονος Αλέξανδρος.

Στις 28 Ιανουαρίου αναχωρεί για την Αμερική ο Αλέξανδρος Μελισσινός που διεγνώσθη από οστεοσάρκωμα μετά από κάταγμα που υπέστη σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης. Στις 30 Ιανουαρίου θα εισαχθεί στο εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον MD ANDERSON, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο πατέρας του παιδιού Γενναίος Μελισσινός, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την μεγάλη κινητοποίηση των ανθρώπων από την περιοχή αλλά και απ΄όλο τον κόσμο, που συνδράμουν οικονομικά καθώς το ποσό που απαιτείται για την μετακίνηση και την θεραπεία του Αλέξανδρου, αγγίζει τις 500.000 ευρώ.Ο κ Μελισσινός υπογράμμισε ακόμα ότι είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και των ομογενών από Αμερική, Αγγλία, Ιορδανία, που επικοινωνούν ώστε να βοηθήσουν και εκείνοι από την δική τους πλευρά των Αλέξανδρο δηλώνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή τους. Συγκινητική είναι και κινητοποίηση στην πόλη της Κοζάνης από πολίτες, μαθητές και σχολεία, συλλόγους, καταστηματάρχες που θέλουν να συνδράμουν από την πλευρά τους συλλέγοντας χρήματα για τον Αλέξανδρο, ενώ και ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης ετοιμάζει οργανωμένα να βοηθήσει στην προσπάθεια να σωθεί ο Αλέξανδρος.

Ή οικογένεια επέλεξε το εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον θέλοντας να κάνει το καλύτερο για το παιδί της, μετά από την παραμονή τους στο Νοσοκομείο Ελπίδα ολοκληρώνοντας δυο κύκλους χημειοθεραπειών. Από την πρώτη στιγμή που η οικογένεια δημοσιοποίησε το πρόβλημα η ανταπόκριση είναι μεγάλη και συνεχίζεται με εντυπωσιακό τρόπο από κάθε γωνιά της Κοζάνης, της Δυτικής Μακεδονίας, της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον να φιλοξενηθεί η οικογένεια στην Αμερική καθώς γίνεται προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα που θα χρειαστούν για τον αγώνα ζωής που θα δίνει ο Αλέξανδρος για να βγει νικητής.

πηγή: ΕΡΤ Κοζάνης 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.