Τελευταίες Ειδήσεις

kinish athina

Στο «κόκκινο» οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας - Ακίνητα ΙΧ στον Κηφισό, Κηφισίας, Βουλιαγμένης και Αλεξάνδρας από νωρίς το πρωί

«Κολλημένοι» στην κίνηση ήταν οι Αθηναίοι που προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους ΙΧ ή ταξί για να μετακινηθούν, καθώς τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ πραγματοποιούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και ξανά από τις 9 το βράδυ έως την λήξη ωραρίου.

Έτσι, όσοι χρησιμοποιούν λεωφορεία για να φτάσουν στην δουλειά τους το πρωί, αναγκάστηκαν να βρουν άλλο τρόπο μεταφοράς και ως φαίνεται επέλεξαν το αυτοκίνητό τους.

Ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα, αλλά ιδίως προς Αθήνα, η λεωφόρος Κηφισίας, η Αλεξάνδρας, η Μεσογείων ανά τμήματα και η Βουλιαγμένης ήταν στο «κόκκινο» στις 8 το πρωί, όπως και πολλοί μικρότεροι δρόμοι του λεκανοπεδίου.

Στο «κόκκινο» και η άνοδος της λεωφόρου Συγγρού από το Πάντειο και πάνω, όπως και η Αρδηττού και Βασ. Κωνσταντίνου μέχρι το Χίλτον, η Βασιλίσσης Σοφίας στην κάθοδο από τον Πύργο Αθηνών ως το Μέγαρο Μουσικής και όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Η κίνηση στους δρόμους όπως την αποτύπωσε η υπηρεσία google maps στις 08:00

xarths kinhshs athina

 

πηγή: protothema.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.