Τελευταίες Ειδήσεις

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία φωτογραφίες αγοριού περίπου 2,5 ετών που βρέθηκε στις 5 Ιουλίου να περιπλανάται μόνο του στον περιβάλλοντα χώρο του μητροπολιτικού ναού Αγίου Αχιλλείου Λάρισας.


Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών κρίθηκε αναγκαία, καθώς είναι αδύνατη η διακρίβωση της ταυτότητας του αγοριού καθώς και των βιολογικών γονέων του ή ο εντοπισμών των πλησιέστερων συγγενών του.
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410 683171 και 2410 683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας.


Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπό την προστασία και τη φροντίδα του Χαμόγελου του Παιδιού βρίσκεται το 2,5 ετών αγοράκι που βρέθηκε στη Λάρισα στις 5 Ιουλίου να περιπλανάται μόνο του.
Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του αγοριού, προκειμένου να εντοπίσει τους γονείς ή κοντινούς συγγενείς του, αφού έως σήμερα δεν το έχει αναζητήσει κανείς.

 


Το Χαμόγελο παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη. Επίσης μπορεί να καλέσει και στο Τμήμα Αναζητήσεων στο 210-6476289.

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.