Τελευταίες Ειδήσεις

«Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, ώστε τα πτητικά μέσα πυρόσβεσης να είναι σε ετοιμότητα και έγιναν ουσιαστικά βήματα το τελευταίο διάστημα, ώστε να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο αποτελεσματικότητας», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του κατά την επίσκεψη στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους χιλιάδες άνδρες και γυναίκες που δίνουν, όπως είπε, με «ηρωϊσμό», «αυταπάρνηση» και «ανιδιοτέλεια» κάθε χρόνο μια «άνιση» και «ασύμμετρη» μάχη με τα φυσικά φαινόμενα, και ευχήθηκε να έχουμε μια καλή χρονιά, σημειώνοντας πως γνωρίζει ότι η περίοδος του καλοκαιριού θα είναι δύσκολη σε ό,τι αφορά τις πυρκαγιές.

«Φωτιές θα έχουμε και φέτος, αλλά εύχομαι να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα στην κατάσβεσή τους» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«9.000 άτομα, άνδρες και γυναίκες ρίχνονται στη μάχη για να προστατεύσουν τη φυσική περιουσία της χώρας, την κοινωνία. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό,τι κανέτε» είπε ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος
συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχο, Χρήστο Χριστοδούλου.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το κλιμάκιο της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης, που σταθμεύει στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας, προκειμένου να ενημερωθεί για την ετοιμότητα της μοίρας εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου.

Συνομίλησε επίσης, με τα στελέχη και τους άνδρες αεροπυρόσβεσης εκφράζοντάς τους παράλληλα την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας και του ελληνικού λαού για το έργο που επιτελούν.

in.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.