Τελευταίες Ειδήσεις

marieΚάθε καλοκαίρι σε ολόκληρο τον κόσμο πολλά παιδιά χάνουν τη ζωή τους σε κλειδωμένα αμάξια, επειδή οι γονείς τους είτε από αφέλεια, είτε επειδή δεν τους περνάει καν από το μυαλό τα αφήνουν μόνα τους.

Αυτή η γυναίκα από το Τέξας όμως προχώρησε σε αποτρόπαια πράξη. Παραδέχτηκε ότι κλείδωσε τα δύο παιδιά της μέσα στο αμάξι, για να δώσει ένα... μάθημα στη 2χρονη κορούλα της που είχε αρνηθεί να κατέβει από το όχημα.

Η μικρή κι ο αδελφός της που ήταν μόλις 16 μηνών όμως δεν άντεξαν στη ζέστη με τη θερμοκρασία να έχει πιάσει τους 35,5 βαθμούς!

Η μητέρα έπειτα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της ότι είχαν κλειδωθεί μόνα τους για να παίξουν μέσα στο αυτοκίνητο και σκέφτηκε πως η «μεγάλη» θα είναι σε θέση να ανοίξει το όχημα για να βγουν έξω μόλις τελειώσουν το παιχνίδι.

Έπειτα μπήκε στο σπίτι για να καπνίσει μαριχουάνα, αποκοιμήθηκε και ξύπνησε μετά από 3 ώρες. Όταν είδε τα παιδιά της έσπασε το τζάμι για να φανεί σαν ατύχημα.

gazzetta.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.